Deze raamdecoratie is het meest geschikt voor je badkamer

Een vraag die je jezelf misschien wel eens gesteld hebt; welke raamdecoratie koop je voor in je badkamer? Wij kunnen ons voorstellen dat je hier niet zo snel een antwoord op hebt. Daarom geven wij in dit artikel een top 3 raamdecoratie voor in jouw badkamer. 

Een badkamer is één van de vochtigste ruimtes in je huis. Het is daarom belangrijk dat de raambekleding bestand is tegen vocht. Het zou natuurlijk jammer zijn wanneer je mooie raambekleding verloren gaat omdat het niet vochtbestendig is.  

  1. Plisségordijnen

Naast praktisch zijn plisségordijnen ook nog eens een aanwinst voor jouw badkamer. Plisségordijnen hebben namelijk een unieke uitstraling en zijn erg eenvoudig te bedienen. Wanneer je kiest voor een top down en bottom up systeem dan is het mogelijk om zowel de onderlat als bovenlat te bewegen. Zo bepaal je zelf eenvoudig de mate van lichtinval en privacy. De stof van plisségordijnen is vochtbestendig en is af te nemen met een vochtige doek waardoor plisségordijnen zeer geschikt zijn als raambekleding voor in de badkamer. 

  1. Rolgordijnen 

We kennen ze allemaal wel: rolgordijnen. Een sfeervolle en tijdloze vorm van raambekleding. Een rolgordijn is niet alleen sfeervol en tijdloos, maar ook nog eens zeer geschikt als raamdecoratie voor in de badkamer! De meeste stoffen van rolgordijnen zijn gemaakt van 100% polyester waardoor rolgordijnen vochtbestendig zijn. Heb je een draai- kiepraam in jouw badkamer? Geen probleem! Rolgordijnen kunnen worden voorzien van klemsteunen en een zijgeleiding waarmee montage op een draai- kiepraam eenvoudig wordt. 

  1. Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën mogen zeker niet ontbreken uit deze top 3 voor raamdecoratie in de badkamer. Naast dat aluminium jaloezieën zeer eenvoudig af te nemen en schoon te maken zijn, geven aluminium jaloezieën jouw badkamer ook nog eens een stoere look. Dit in combinatie met het bedieningsgemak maken aluminium jaloezieën een uitstekende keuze voor wanneer je op zoek bent naar raamdecoratie voor in je badkamer.

Bovenstaande producten hebben alle drie hun eigen kenmerken en eigenschappen. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over welke variant raambekleding het best past in jouw ruimte. Maak een juiste keuze en laat je smaak bepalen. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*