Houten schuur met carport

Waarom kiezen voor een houten schuur met carport?

Het kiezen voor een houten schuur met carport kan om meerdere redenen een goede beslissing zijn. Met een houten carport met schuur, kies je voor een duurzame, flexibele oplossing en ben je veelal een stuk goedkoper uit, dan wanneer je kiest voor een traditionele garage of carport. Bovendien kies je met hout voor een volledig persoonlijk in te vullen oplossing en door de vele manieren waarop de schuur geplaatst kan worden, is het mogelijk een heel persoonlijk, eigentijdse uitstraling te creëren. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een plat dak, of juist een stijlvol, schuin zadeldak. Doordat hout in diverse diktes verkrijgbaar is, wordt het mogelijk maakt om de stijl van de schuur geheel naar eigen wens en budget te plaatsen.

Mogelijkheden van hout


Door te kiezen voor hout, maak je het jezelf een stuk eenvoudiger, als het gaat om de plaats waar jij je houten schuur wilt neerzetten. Waar een garage in veel gevallen direct aan de woning wordt gesitueerd, kun je er met een schuur voor kiezen, om deze bijvoorbeeld helemaal achter op je perceel te plaatsen. Zo houd je de ruimte rondom je woning vrij en creëer je een heel ander aangezicht, als het gaat om je woning. Bij de aanschaf van hout heb je de keuze uit allerlei houtsoorten, met allen hun eigen specifieke kenmerken. Zo kun je kiezen voor geïmpregneerd hout dat bescherming biedt tegen de verschillende weersinvloeden, maar je kunt ook hout in precies jouw gewenste kleur verven of beitsen ter bescherming. Zo wordt de natuurlijke uitstraling die hout heeft nog eens extra benadrukt.

Vergunning nodig?


Als je voornemens bent, de schuur voor of naast je huis te plaatsen, dan is het goed om op voorhand bij de gemeente te informeren of hiervoor een vergunning nodig is. Zou dat wel het geval zijn en je wilt zonder vergunning bouwen, dan kun je de schuur alsnog op de door jou gewenste plek bouwen, maar dan kun je met gebruik van een 3D-configurator de schuur dusdanig vormgeven, dat deze vergunningsvrij kan worden gebouwd.

Wil jij een duurzame, flexibele oplossing voor jouw te bouwen schuur, die volledig naar jouw wensen te plaatsen is, kies dan voor een schuur met carport die gemaakt is van hout. Je zult zien dat de vele mogelijkheden jou de kans bieden, om je project volledig naar wens te realiseren. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*