Ontdek de handige afhaallocaties!

De pakketmarkt blijft doorgroeien en dat is voor webwinkeliers zoals jij natuurlijk een goede zaak! Een gevolg is dat het drukker wordt. Voor bezorgers is het, zeker op piekmomenten als Sinterklaas, Kerst en Black Friday, een steeds grotere uitdaging om pakketten op tijd te bezorgen.

Uw pakket is onderweg! Fijn, maar een pakket versturen op de dag dat ik precies niet thuis ben is mega onhandig! De oplossing? Die is volgens ons simpel! Als je jouw klant zijn pakket zelf laat oppikken bij één van de 3.500 afhaallocaties van PostNL, versnelt dat het bezorgproces. Je klant krijgt zo meer controle over zijn bestelling. Precies waar hij behoefte aan heeft. Want hij hoeft niet meer thuis te blijven wachten voor ontvangst, omdat hij zelf kan bepalen wanneer hij het pakket ophaalt. Omdat de bezorger meerdere pakketten tegelijk bij een afhaallocatie kan afgeven, neemt de kans op vertraging af.

Bied jouw klant de optie om zijn pakket af te halen!

Dat is toch een pure win-winsituatie? Jij biedt je klant meer controle over zijn pakket, de bezorger kan meer pakketten bezorgen en frustraties als gevolg van vertragingen blijven uit. Dat zal jouw omzet verhogen. Resultaat: iedereen blij!

De voordelen van afhalen bij een PostNL locatie op een rijtje:

De voordelen voor jou:

  • Je voorziet jouw klant in z’n behoeften.
  • Je verleent goede service.
  • Jouw klant blijft tevreden, dus je omzet stijgt.

De voordelen voor jouw klant:

  • Heeft de bestelling vaak eerder in huis.
  • Hoeft niet thuis te blijven voor ontvangst.
  • Heeft ruimere keuze in bezorgtijden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*