Waarom kiezen voor Agin Otten?

Agin Otten is medeoprichter van de Vereniging van Gerechtsdeurwaarders en Incassospecialisten in Nederland. Agin is een aansprekende naam binnen de branche. Met in totaal 9 AGIN vestigingen bieden zij een volledige landelijke dekking tegen dezelfde tarieven en voorwaarden. Bij AGIN Otten is ‘Kwaliteit’ geen loze kreet. De organisatie is ISO 9001:2015 gecertificeerd en heeft goed opgeleide medewerkers, waaronder (kandidaat-)gerechtsdeurwaarders, diverse advocaten en incassospecialisten.

Voordelen

In tegenstelling tot incassobureaus en de advocatuur heeft Agin Otten als deurwaarder het hele proces in eigen hand. Dit betekent dat zij het buitengerechtelijke, gerechtelijke en executieproces zelfstandig voor u afhandelen. Dit maakt Agin Otten sneller, transparanter en kosteneffectieve. Bovendien houden schuldeisers en debiteuren voor het hele proces dezelfde contactpersoon aan, die via een direct telefoonnummer en e-mailadres bereikbaar is, wat een optimale kennis van de zaak garandeert. Geen callcenters of dossierbehandeling via verschillende afdelingen, maar persoonlijke incasso zoals het hoort. Bovendien kunt u met hun online toegangsmodule de dossierafhandeling in realtime bekijken en de overzichten downloaden.

Ervaring

Agin Otten voert al vele jaren werkzaamheden uit voor regionale, nationale en internationale opdrachtgevers, waaronder de rijksoverheid, woningcorporaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, financiële instellingen, advocaten, het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Door hun jarenlange relatie met vele klanten hebben zij een zeer groot debiteurenbestand in hun werkgebied kunnen verzamelen. Als incassopartner kunnen zij zich vaak onderscheiden omdat zij op basis van onze database goed op de hoogte zijn van de mogelijkheden en onmogelijkheden per dossier. Dat is maatschappelijk verantwoord incasseren. Hebben we bijvoorbeeld te maken met een ‘vergeten factuur’ of staat de andere partij bij Agin bekend als ‘niet willer’ of ‘niet kunner’? Welke incassomaatregelen zijn effectief bij deze debiteur en welke niet? En is een snelle oplossing in lijn met de verwachtingen (of niet)? U krijgt van Agin Otten altijd een advies op maat.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*