Op zoek naar de perfecte doos?

Iedereen heeft er wel eens mee te maken: dozen. Op allerlei manieren komen deze objecten terug in je dagelijkse leven. Als je bijvoorbeeld nieuwe schoenen koopt of je een oud paar weer wilt verkopen. Tijdens het verhuizen kom je ze natuurlijk veel tegen, maar ook als jij je eigen bederijf hebt kan je er niet om heen. Het is dus een simpel, maar heel relevant object. Maar wat nou als je als bedrijf producten wilt versturen en de doos is te steeds te groot of te klein? Dan kan het bedrijf Superdoos misschien wel wat voor jou betekenen!

Superdoos

Nee, Superdoos is geen magisch object dat in één knip in de vingers al jouw problemen oplost, maar het is een bedrijf. Wat Superdoos doet is het leveren van dozen op maat. Jij bepaalt dus zelf je doos op maat en wat voor doos het moet zijn. Ook is het mogelijk om de kartonsoort te bepalen. Je kunt verder op de website ook bepalen wat je wilt besparen door het gebruiken van een dozen configurator met het aantal bestellingen tussen de 200 en 5000 stuks. Superdoos maakt het ook mogelijk dat Amerikaanse vouwdozen FEFCO 0201, FEFCO 0200, FEFCO 0203 en de FEFCO 0409 geleverd en berekent kunnen worden.


Waarom een doos op maat kiezen

Door het bestellen van een doos op maat kun je veel geld besparen. Dit komt doordat er bespaard wordt op karton bij het maken van de dozen. Dit heeft als gevolg dat er ook transportkosten bespaard worden en ook wordt er minder vulmateriaal gebruikt. Nog een voordeel is dus dat de klant ook minder ergernis heeft, omdat er minder vulmateriaal in de doos zit. Doordat er effectief gebruik wordt gemaakt van materiaal en er meer vervoert kan worden in minder wagens levert dit uiteindelijk ook een mooie bijdrage bij het verbeteren van het milieu. Dat is pas top!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*