De nageltrends voor lente en zomer 2021

De nageltrends voor lente en zomer 2021

Met dit heftige jaar achter de rug zijn we allemaal wel toe aan een verwen momentje. Een leuk verwenmomentje kan een bezoekje aan de nagelsalon zijn. Het is hartstikke leuk om je nagel te laten doen en daarna kun je er weer een paar weken tegenaan met killernails! Een van de belangrijkste trends komend seizoen is nail art in het algemeen. Maar daar heb je ook een mooi canvas voor nodig.

Acrylnagels

Hoe meer nagel je hebt, hoe meer ruimte voor een enorm creatieve nail art. Daarom horen acrylnagels ook in dit rijtje met trends thuis. Door acryl liquid met acryl poeder te mengen ontstaat er een stroperige substantie waar een nagelstylist een prachtig canvas kan creëren op jouw nagels. Acrylnagels zijn enorm sterk en zijn perfect om je nagels te verlengen. Daarnaast bieden ze een lekker glad oppervlakte om op te werken. Zo ontstaat er een perfecte basis voor een leuke nail art.

Hoe creatiever hoe beter

Neutrale kleuren, nudes en basics zijn lang trendy geweest, maar we gaan toch weer terug naar de creatieve kant. Met alle lockdowns hebben we veel zaken in ons leven op een nieuwe creatieve manier moeten inrichten en dat zal wel wat creativiteit losgemaakt hebben bij veel mensen. Want bijzondere nail art komt weer helemaal terug! Hier komen een paar leuke suggesties.

Liner nail art

Liner nail art draait allemaal om mooie bijzondere figuren maken met lijnen. Of dit nu een ingewikkeld design is wat uit één lijn bestaat zoals een gezicht of een heel persoon in een bijzondere pose of een soort web aan lijnen. Het gebruik van extreem dunne lijnen geeft een erg bijzondere look, waarbij het natuurlijk meteen opvalt dat hier veel tijd en aandacht aan is besteed.

Swirls

Een goede swirl is nooit mis. Match je nagels bij je favoriete ijsje en laat wat mooie swirls op je nagels zetten. De kleur maakt niet uit, maak het zo creatief als je wil. Van zoete pastel kleuren tot diepe of felle kleuren. Met deze organische vormen trekken jouw nagels zeker de aandacht deze zomer.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*