Leuke ideeën om je verjaardag te vieren

Leuke ideeën om je verjaardag te vieren

Je verjaardag is een speciale dag, die je niet onopgemerkt voorbij zou moeten laten gaan. Maak er iets leuks en bijzonders van! Laat je inspireren door kinderfeestje ideeën en 21 diner regels en geef er je eigen draai aan! Deze dag mag je even vieren dat jij er bent, want je mag er zijn. Hoe pakken we dit aan? Ik geef graag wat leuke ideeën om je verjaardag mee te vieren.

Kinderfeestje

Het maakt niet uit hoe oud je wordt, misschien is het zelfs leuker hoe ouder je wordt, een kinderfeestje kan altijd. Denk terug aan hoe jij dit vroeger vierde en baseer hier je volgende verjaardag op. Maak papieren uitnodigingen in plaats van een WhatsApp berichtje en verstuur ze via de post op lever ze persoonlijk af. Ik geef je vast een voorbeeld tekst: ‘’Ik word X jaar oud! Dat is dus tijd voor een feestje! Ik ga niet zeggen wat we gaan doen, maar vergeet niet je zwemspullen mee te nemen en je gaat met een gevuld buikje naar huis’’. Dit waren vroeger mijn standaard teksten en die zijn nog veel grappiger om te gebruiken als je 25 wordt. Daarnaast kun je dingen doen zoals party size zakjes chips uitdelen en tafelfriet eten!

21 diner nabootsen

Heb je net als ik even de memo gemist van het 21 diner toen je 21 werd? Geen probleem, dan verplaats je die toch gewoon even naar een andere verjaardag. Lees alles over de ‘regels’ en tradities van het 21 diner op Dameswiki.nl.

Thema feestje

Een erg makkelijke manier om elk feestje naar een hoger niveau te tillen is het invoeren van een thema. Vraag al je gasten zich te kleden volgens het thema en versier je huis tot in de puntjes naar dat thema. Dit zorgt ook voor extra veel voorpret bij het uitzoeken van versieringen en je eigen outfit. Een thema kan natuurlijk alles zijn wat je maar wil. Van een ‘simpel’ jungle thema tot een van je favoriete Netflix series. Laat je creativiteit op de loop en ik weet zeker dat je hier veel plezier mee kunt beleven.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*