Is een e-sigaret schadelijk?

U bent wel eens het woordje e-sigaret tegengekomen. Het is niets anders dan een elektronische sigaret die werkt volgens batterijen en verdampte vloeistoffen. Op de website van Mr-Joy kunt u goede e sigaret bestellen en de bijhorende e-liquid. Op deze manier hoeft u niet te lang op zoek te gaan naar de juiste sigaretten. Maar is een e-sigaret gezond voor het menselijk lichaam?

Functie e-sigaret

E-sigaretten zijn de sigaretten van de tijd. Ze zijn ontworpen met als doel de veiligheid te verzekeren en een sigaret te creëren die minder schadelijk is. Maar of dat werkelijk zo is zullen wij zo te weten komen.

Wat zit in een e-sigaret

Om te beginnen is een e-sigaret een mengsel van verschillende vloeistoffen zoals nicotine. Nicotine is in hoge concentraties een gevaarlijke chemische vloeistof die zeer verslavend werkt. Door nicotine te gebruiken kan het nare gevolgen hebben zoals het verhogen van je hartslag en bloeddruk. Nicotine is erg bekend in de tabakswereld. Het geeft rokers een kick waarbij de bloedvaten samentrekken als gevolg van bloed stijging.

Soorten e-sigaretten

Mr-joy heeft er tal van e-sigaretten in verschillende merken te verkrijgen. Hierbij onderscheidt hij 3 soorten e-sigaretten: eenvoudige e-sigaret, geavanceerde e-sigaret en Heat no burn e-sigaret. De eenvoudige e-sigaret is erg ideaal voor beginnende dampers. Het enige waar rekening mee gehouden moet worden is de verwisseling van de brander. Bij gebruik van de geavanceerde e-sigaret kun je de smaak van de e-liquid duidelijk proeven en mega dampwolken uitblazen. De heat no burn e-sigaret geeft u het gevoel van de traditionele sigaret gezien het ook echt tabak bevat.

E-liquid

Om te kunnen dampen is er zeer zeker e-liquid nodig. E-liquid goedkoop kopen kan bij Mr-Joy en ook nog in verschillende smaken. Er is ook e-liquid verkrijgbaar zonder nicotine. Dit maakt dat het minder schadelijk wordt.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*