De beste buitenboordmotor merken

Bent u op zoek naar een nieuwe buitenboordmotor voor uw boot, of zelfs op zoek naar een geheel nieuwe boot? Dan is het natuurlijk een belangrijk vraagstuk welk buitenboordmotor merk het beste bij u en uw boot past. Om u verder op weg te helpen hebben wij de beste buitenboordmotor merken op een rij gezet. Uiteraard is dit wel afhankelijk van uw voorkeuren en uw boot.

Yamaha

Yamaha is een van de bekendste en betrouwbaarste buitenboordmotor merken ter wereld. Dit komt door de topkwaliteit en de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Dit is ook te merken in de verkoopcijfers. In iedere haven ligt wel een boot met een motor van dit merk. Door de grootte van het merk, zijn Yamaha buitenboordmotor onderdelen ook vrij eenvoudig en goedkoop aan te komen. Dit maakt het onderhoud en repareren ook een stuk goedkoper dan gemiddeld.

Honda

Honda is natuurlijk een bekend merk van hun motoren en auto’s. Deze staan bekend om betrouwbaarheid. Hetzelfde geldt in principe ook voor de buitenboordmotoren. Bovendien blinken de buitenboordmotoren van Honda uit in het beschikbare vermogen en het lage verbruik van brandstof. Daarnaast hebben deze motoren, net als bij Yamaha, het voordeel dat ze door de grote aantallen vrij goedkoop zijn in onderhoud en reparatie. De buitenboordmotor onderdelen van Honda zijn ook vrij eenvoudig verkrijgbaar.

Mercury

Voor het mainstream publiek is Mercury wellicht een minder bekend merk dan Yamaha of Honda, maar onder bootliefhebbers staat dit bekend als een van de beste buitenboormotor merken. Ondanks de goede betrouwbaarheid, gaat er helaas ook wel eens iets stuk, of is er wel eens onderhoud nodig voor deze motoren. Net als bij Honda en Yamaha, zijn de onderdelen voor Mercury buitenboordmotor ook eenvoudig online te verkrijgen. Let hierbij wel op dat je goede (USA)-kwaliteit onderdelen koopt. De namaakproducten uit China gaan doorgaans niet zo lang mee. Dit geldt overigens ook voor de andere merken.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*