Boutique Hotel Karel de Stoute Hotel in Gorinchem

hotel gorinchem uitzicht op de rivier

Boutique Hotel Karel de Stoute in Gorinchem is met recht een Boutique Hotel. Want zoals dit hotel is er maar een. Gelegen aan de Buiten Waterpoort in Gorinchem is het hotel een echte “eye-catcher”. De moderne architectuur breekt mooi met het landschap om haar heen. De gele balustrades op de eerste verdieping, gaan in de lente en de zomer mooi op in alle gele bloemen die bloeien op de stadvesting. De nagenoeg geheel glazen voorkant van het hotel geeft een transparant gevoel en nodigt uit het hotel te betreden.

Dus zoek je een hotel in Gorinchem, dan ben je bij Karel de Stoute aan het juiste adres. Het Hotel is qua ligging al een plaatje. Gebouwd op de stadswal, op de restanten van de historische Blauwe Toren. Haar verleden is nog steeds aanwezig in het hotel. Het hotel heeft op verschillende plaatsen een glazenvloer waardoor heen de originele muur van de blauwe toren is te bezichtigingen. Het hotel ligt achter aan de mooie Duveltjesgracht. Kamers die daar aan liggen hebben een eigen balkon dat uitkijkt op de gracht. De gracht is ’s avonds mooi verlicht dat de geweldige sfeer van het hotel extra ten goede komt.

De kamers van het hotel zijn zoals je mag verwachten. Comfortabel met een luxe uitstraling, maar toch voor iedereen goed betaalbaar. De aankleding van alle kamers is stijlvol, er is duidelijk over nagedacht. Er zijn vestingkamers die uitkijken op de vestingmuur van Gorinchem, direct gelegen aan de Duveltjesgracht. Deze kamers zijn vooral bedoeld voor shortstay. Ideaal voor passanten, toeristen die een of twee dagen willen genieten van alles dat Gorinchem te bieden heeft. Op de eerste verdieping zijn penthousekamer en appartement. Deze kamers met adembenemend zicht op de rivier de Merwede zijn geschikt voor zowel short als long stay.

Boutique Hotel Karel de Stoute heeft ook vergaderruimtes waar op een inspirerende manier vergaderd kan worden of kan worden gewerkt aan teambuilding. Bedrijven in de omgeving Gorinchem, maar ook daar buiten zullen daar graag gebruik van willen maken.

Kortom dit hotel in het pittoreske Gorinchem heeft alles. Alles wat veel andere hotels echt niet hebben. Allereerst centraal gelegen op toeristische routes tussen Woudrichem, Vuren en Slot Loevestein, dicht bij het veer tussen Sleeuwijk, Werkendam, Gorinchem en Woudrichem. Bekend op niet alleen rivierenland, maar ook om haar fietsroutes. Vervolgens kamers met 5 sterren inrichting en uitzicht, dicht bij het stadscentrum zodat winkelen en uitgaan nog plezieriger wordt.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*