Beste manieren om je telefoon te beschermen

Wanneer je een nieuwe telefoon koopt, dan wil je uiteraard dat deze zo lang mogelijk nieuw blijft. Helaas krijgt je smartphone door normaal gebruik behoorlijk wat te verduren: stof, spatwater, hitte, stoten en vallen. Dit komt de staat van je telefoon uiteraard niet ten goede. Om dit proces te vertragen of zelfs helemaal tegen te gaan, zijn er een aantal manieren om je telefoon goed te beschermen.

Hardcase en softcase

De twee bekendste beschermingen zijn natuurlijk de hardcases en softcases. Dit zijn telefoonhoesjes die de behuizing en soms (een gedeelte van) je scherm en connectors beschermen. Hierdoor raakt je telefoon niet gekrast en komt er geen stof of spatwater in de poorten van je telefoon. Zo voorkom je veelvoorkomende schades. Het nadeel hiervan is wel dat het de grootte van je telefoon enorm kan vergroten.

Portefeuille

Een hoesje wat meer ruimte bespaart is een portefeuille. Hierdoor hoef je in principe geen portemonnee meer mee te nemen, omdat je al jouw belangrijkste pasjes hierin kwijt kan. Bovendien zorgt dit ook voor een betere bescherming van je scherm zodra deze ingeklapt is. Ook kan je met veel van zulk soort hoesjes je smartphone rechtop zetten, zodat je hier comfortabel filmpjes op kan kijken. Het nadeel hiervan is wederom de grootte van je telefoon. Bovendien wordt je telefoon lastig om met 1 hand te bedienen omdat je het hoesje telkens moet openvouwen.

Screenprotector

Een screenprotector is een stukje glas, of een ander doorzichtig plaatje, wat ervoor zorgt dat je scherm niet uitscheurt of krast. Het voordeel hiervan is dat je deze nauwelijks ziet zitten. Screenprotectors kunnen ook tegelijk met de bovenstaande hoesjes geplaatst worden.

Telefoon toch kapot?

Mocht de bovenstaande bescherming niet voldoende zijn om je telefoon te behoeden voor schade of defecten, dan kan je deze natuurlijk altijd nog laten repareren. Ga hierbij voor een betrouwbare partij met een goede reputatie. Een goede iphone reparatie of smartphone reparatie geschiedt namelijk altijd met originele onderdelen in een ESD ruimte. Stuur je telefoon op naar Fixsupport om er zeker van te zijn dat je telefoon professioneel gerepareerd wordt.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*