Lees hier de 4 voordelen van kunststof kozijnen

Zijn jouw kozijnen dringend aan vervanging toe, of moet jij kozijnen uitkiezen voor jouw nieuwe woning? Een lastige keuze, want ga je voor aluminium, houten of kunststof kozijnen? Lees hier de 4 voordelen van kunststof kozijnen. We hopen de keuze hiermee wat makkelijker voor je te maken.

1.Lang plezier van jouw kunststof kozijnen

Waar houten kozijnen een levensduur van zo’n 30 jaar hebben, gaan kunststof kozijnen wel tot 50 jaar mee! Tel uit je winst. Daarnaast zijn kunststof kozijnen na 50 jaar 100% recyclebaar. Om de kwaliteit van de kunststof kozijnen te garanderen, zijn er verschillende keurmerken op de markt. Vraag bij de lokale kozijnen specialist na welke keurmerken zij hanteren. De meest bekende, goede keurmerken zijn KOMO en SKG. Daarnaast bestaan er ook kunststof kozijnen met een Linktrusion® versterking. Hoe dan ook; van een kunststof kozijn heb je heel lang plezier!

2.Ontvang subsidie voor jouw kunststof kozijnen

Geld toe krijgen bij een investering? Het kan! Sommige gemeentes hebben een budget voor verduurzamen van woningen. Dan wordt een investering in kunststof kozijnen ineens een stuk aantrekkelijker! Informeer bij jouw gemeente of jij in aanmerking komt voor de subsidieregeling Energiebesparing Eigen Huis. 

3.Nooit meer last van tocht

Stel je zit op een stormachtige avonds lekker voor de tv, een serie te kijken en je voelt ineens de tocht om je heen slaan; dat wil je niet. Dit kun je voorkomen door kunststof kozijnen aan te schaffen. Kunststof kozijnen staan bekend om hun lagen Ug-waarde. Dit betekent dat de isolerende werking uitstekend is. Naast kou houdt het ook geluid en nare geuren buiten de deur.

4.Verkrijgbaar in alle soorten en maten

Kunststof kozijnen zijn vandaag de dag in allerlei soorten, maten en kleuren te verkrijgen. Ga jij voor een kozijn met houtlook? In deze kunststof variant zitten houtnerven die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Ook zijn de kozijnen in alle kleuren te verkrijgen die je maar kunt bedenken. Zo is er altijd wel een kozijn die bij jouw woning en interieur past! 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*