Eigen klusbedrijf starten? Lees hier 4 voordelen van een franchiseformule

Heb jij twee rechterhanden? Ben jij een echte timmerman/vrouw, elektricien, werkvoorbereider, monteur of loodgieter en wil jij voor jezelf beginnen? Dat is makkelijker dan ooit tevoren als jij je aansluit bij een bouw gerelateerde franchiseformule. Weten waarin zij jou kunnen ondersteunen, lees dan snel verder!

1.Toegang tot vele hulpmiddelen en tools

Ben jij goed in klussen, maar ben jij geen ster in de administratieve rompslomp? Een franchiseformule zoals De Klussenier geeft jou toegang tot vele administratieve tools waarmee jij eenvoudig calculaties, offertes en facturen opstelt. Zo heb jij altijd inzicht in de prestaties van jouw eigen bedrijf! Nog een voordeel is dat zij jouw volledige boekhouding uit handen nemen!

2.Altijd verzekerd van opdrachten

Sluit jij je aan bij een franchiseorganisatie, dan werk jij voor particulieren. Het voordeel hiervan is dat er altijd werk is, en daarnaast is het financiële risico dat je loopt klein. Waar grote bouwprojecten afhankelijk zijn van grote investeerders, zijn de klussen van particulieren kleiner en overzichtelijker. Zo spreidt je de financiële risico’s. Momenteel staan er meer dan 1300 beschikbare opdrachten open via De Klussenier!

3.Naamsbekendheid opbouwen? Dat doet de franchiser!

Een van de mogelijke bezwaren die je kunt hebben als je een eigen bedrijf wilt starten, is het opbouwen van een netwerk en naamsbekendheid. Het grote voordeel aan een franchiser is dat deze dat al voor je heeft gedaan. De Klussenier helpt jou verder bij het uitbreiden van jouw regionale naamsbekendheid en online naamsbekendheid. Ook heb jij als Klussenier 210 collega-Klusseniers. Dus heb jij een vraag of wil je samenwerken, dan is er altijd wel een collega die jou kan helpen!

Ben je enthousiast geworden, wil jij een eigen klusbedrijf starten en je aansluiten bij een bouwgerelateerde franchiseformule, meld je dan aan bij De Klussenier en profiteer van alle voordelen!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*