De grootste tuinmeubeltrends voor deze zomer!

tuinmeubeltrends

Als de zon weer regelmatig door de wolken breekt en de temperaturen boven de 18 graden uitkomen, weet je hoe laat het is: het zomerseizoen staat weer voor de deur! Een tijd om heerlijk ontspannen in de tuin te zitten en te genieten van het formidabele weer, de bloemenpracht in jouw tuin en de vakantierust. Comfortabele tuinmeubels zijn hierbij natuurlijk een must. Want in een mooie tuin wil je lekker kunnen zitten en optimaal kunnen relaxen. Zorg dus dat je fraai tuinmeubilair op je terras of in de tuin hebt staan. Maar welke tuinmeubels zijn momenteel trendy? Hieronder vind je een overzicht van de drie grootste tuinmeubeltrends van deze zomer. Doe er je voordeel mee en maak er voor jezelf en jouw geliefden een schitterende zomer van!

1. Loungeset met fraaie vuurtafel

Wil je een eigentijdse tuin met een mooie en lekker zittende plek om tot rust te komen? Dan is een van de hypes van dit jaar een loungeset met vuurtafel. Dit type loungeset inclusief vuurtafel zorgt het hele jaar voor een warme en gezellige atmosfeer in de tuin. Vuurtafels werken doorgaans op gas, waarbij de gasfles veelal onder de tafel verborgen is. Ideaal is dat je altijd, ook als het fris is, lekker in je loungeset kunt zitten zonder dat je het koud krijgt. En de extra sfeer van het knetterende vuur en de vrolijk spelende vlammen krijg je er gratis bij!

2. Barset van hout

Dit zomerseizoen zijn houten barsets voor in de tuin een echte trend. Wil je de sfeer en positieve entourage in de tuin optimaal vergroten, dan kun je eigenlijk niet zonder een houten barset. Er is qua soorten barsets veel keuze, dus kijk goed rond in het uitgebreide assortiment houten barsets. ER zit altijd wel een model tussen dat past bij jouw voorkeur en smaak.

3. Tuinsets van kunststof

Al jarenlang zijn ze niet meer weg te denken: kunststof tuinmeubels. Ook dit seizoen zijn ze weer helemaal in. Een van de grote voordelen van tuinmeubilair van kunststof is de enorme variatie aan modellen, vormen en kleuren. Verder gaan kunststof tuinsets lang mee en zijn ze goed bestand tegen weersinvloeden als regen, vorst en hitte.           


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*