Een Parker pen met naam

Een Parker pen met naam erop gegraveerd is een prachtig, duurzaam cadeau voor iemand waarvoor je iets speciaals wilt geven. Graveer een Parker pen met naam voor een collega die met pensioen gaat, een familielid die jarig is of gewoon voor je eigen partner. Je kunt heel eenvoudig een Parker pen bestellen bij pengraveren.nl. Maar een Parker pen met naam is niet het enige dat je kunt bestellen in de online winkel. Misschien heb jij de voorkeur voor een Mont Blanc pen, een Waterman of een andere vulpen van hoge kwaliteit. Of je nu kiest voor een ballpoint, vulpen, vulpotlood, fineliner of andere schrijfwaren, zo’n prachtig cadeau wordt nog mooier en persoonlijker met een naam of boodschap erin gegraveerd.

Schrijven op niveau

Heb je veel contact met belangrijke klanten, opdrachtgevers en andere relaties? Dan wil je vast niet tijdens een bezoek of afspraak plotseling een plastic wegwerp balpen uit je binnenzak toveren. En al zeker geen pen met daarop het logo van één van de concurrenten van die klant waar je op bezoek bent. Met een mooie Waterman, Cross, Lamy, Visconti, Mont Blanc pen of Parker pen met naam erin gegraveerd maak je een statement. Je neemt jezelf serieus en hecht waarde aan kwaliteit. Voor jou geen troep, maar een vulpen van hoge kwaliteit. Dit zal je gesprekspartner zeker opvallen en bewust of onbewust vertrouwen scheppen. Daarbij ligt een pen van hoogwaardig materiaal lekkerder in de hand, is duurzaam en betrouwbaarder dan een pen die je ergens in de supermarkt hebt gekocht. 

Waar vind je dan een mooie pen?

Een Parker pen met naam of een Mont Blanc pen met de naam van je onderneming erin gegraveerd is prachtig. Ben je op zoek naar een Waterman of Cross pen? Dan ben je aan het juiste adres bij hét Parker, Waterman en Cross pennen verkooppunt pengraveren.nl. Zorg dat je kiest voor een pen die écht bij je past en waar je van kunt genieten. Het gewicht, het materiaal en de uitstraling van jouw vulpen zorgen ervoor dat je niet meer zonder je eigen pen de deur uit wilt. Een persoonlijk bezit wordt dan wel heel persoonlijk en je pen zal gaan voelen als een deel van je hand. Moet je dus veel schrijven, dan merk je het verschil tussen je Mont Blanc of Parker pen met naam en die plastic ballpoint direct. 

Schrijfkramp is geen pretje

Schrijfkramp wordt doorgaans veroorzaakt door schrijfgerei dat niet goed in de hand ligt, slecht werkt of simpelweg te klein of te groot is. Met je eigen vulpen, fineliner of ballpoint gaat het schrijven bijna vanzelf. De punt glijdt over het papier en de spieren in je hand en onderarm krijgen plotseling veel meer rust. Een pen lenen van je klant hoeft niet meer, want je komt goed voorbereid. Jouw eigen pen past bij je. Daarom staat je naam er ook op! Nietwaar?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*