De leukste moederdag cadeau tips

Papa’s en kinderen opgelet! Over slechts vier weken is het alweer moederdag. Op zondag 9 mei zetten we alle mama’s van Nederland in het zonnetje. Dit jaar mag je mama extra verwennen, want naast haar rol als moeder is ze al een jaar lang ook juf, gymdocent, chefkok en vast nog veel meer. Moederdag vieren we dit jaar net even anders, omdat we er niet zomaar op uit kunnen. Extra reden dus om mama eens goed in de watten te leggen. Hoe? Wij vertellen je er meer over.

Begin de dag goed met een lekker ontbijtje op bed. Dit klassieke moederdag cadeautje blijft een hit. Bak samen met de kids heerlijk warme croissantjes af, pers verse jus d’orange en zet een heerlijk bakje koffie of thee. Dat is nog eens heerlijk wakker worden!

Na het ontbijt is het tijd voor een rustige wandeling door stad, bos of strand. Met het hele gezin even lekker een frisse neus halen en wat quality time. Dan is mama op haar best; met al haar liefdes bij elkaar.

Bij thuiskomst zorgen jullie dat er een fijne spa @ home wordt klaar gezet. Voetenbadje, kaarsjes en een lekker maskertje. Met een tijdschrift of goed boek erbij gaat mama even lekker relaxen. Enthousiaste kids verwennen haar met een fijne rugmassage. Dat is toch ultiem genieten?!

Tijd voor het diner! Zelf gemaakt of luxe laten bezorgen. Natuurlijk ga je voor de favoriete keuken van mama; Thais, Mexicaans of lekker Hollands. De kids dekken de tafel en ruimen ook weer af. Mama mag lekker achterover terwijl jullie als gezin het heerlijke en gezellige diner voorbereiden. Na afloop serveer je ook nog een heerlijk toetje (tiramisu!).

De relaxte dag sluit je af met een gezellige familie film. Plof lekker tegen elkaar aan op de bank en zet jullie favoriete film (of serie) aan. Een grote bak popcorn maakt het geheel compleet. En dan volgt de grote verrassing voor mama, net nu ze het niet meer verwacht; een klein maar waardevol cadeautje. Jullie geven haar een speciale moederdag armband, met daarin de namen of initialen van het hele gezin. Hoe gaaf! Dit wordt een moederdag om nooit te vergeten.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*