Zo vind je handdoeken van hotelkwaliteit

Misschien wil je juist op dit moment nieuwe handdoeken kopen. In dit geval kun je bij de aankoop van het product letten op handdoeken hotelkwaliteit. Veel artikelen bieden hetzelfde gevoel, dezelfde zachtheid en een lange levensduur als handdoeken die je in luxe hotels kunt vinden. Je moet ze echter goed vergelijken voordat je een aankoop doet. Door deze tips te volgen, kun je teleurstelling voorkomen.

De materialen van hotelhanddoeken inspecteren

Je moet weten dat hotelhanddoeken bedoeld zijn voor gasten, zodat ze altijd de beste materiaalkwaliteit bieden. De meeste producten zijn gemaakt van hoogwaardige vezels zoals 100% katoen. Ze zijn ook gemaakt van polykatoen voor minder krimp en een betere duurzaamheid. Sommige hotels kiezen ook voor handdoeken van microvezel vanwege hun veelzijdigheid. Vervolgens moet je nadenken over de garensoorten. Er zijn open-end, gekaarde en gekamde soorten. De gekamde soort is het duurst en komt veel voor bij luxe hotels. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze ook het beste zijn als het om kwaliteit gaat. Daarentegen is open-end garen de slechtste keuze vanwege het gebrek aan zachtheid en vezellengte. Een andere optie is het gekaarde garen, dat een eerlijke kwaliteit en een normale prijs heeft. Het wordt veel gebruikt in woningen en hotels.

Hotelhanddoeken kopen op basis van maten

Het is waar dat elke regio zijn eigen handdoekmaten heeft. Dat betekent dat je verschillende maatopties krijgt bij aankoop bij internationale groothandels in vergelijking met aankopen bij een lokale verkoper. Vaak zijn ze verkrijgbaar in de maten 90 x 160 cm voor een hotelbadlaken en 50 x 70 cm voor een hotelbadhanddoek. Je hoeft alleen door de beschikbare maten te bladeren wanneer je een aankoop doet. Het moet je hele lichaam en lengte bedekken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het ook goed water moet opnemen. Ten slotte moet je de juiste kleur kiezen op basis van je voorkeuren. Sommige basiskleuren zoals wit en blauw zijn het populairst.

Het ontwerp van hotelhanddoeken

Moderne mensen maken hun eigen keus als het gaat om de aanschaf van hotelhanddoeken. Dit verklaart waarom je ook een artikel op maat kunt bestellen met je eigen ontwerp en borduursel. Je kunt trots zijn om een ​​op maat gemaakte of gepersonaliseerde handdoek te gebruiken thuis, of wanneer je tijd doorbrengt in een openbaar zwembad!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*