Waarom kiezen voor een PVC vloer?

PVC vloeren worden steeds populairder, dat komt door verschillende redenen. Je ziet de vloer bij steeds meer mensen in huis liggen en de vraag wordt ook steeds hoger. Er kan wel gezegd worden dan de vloer op het moment de best verkochte vloer is. Wat deze redenen zijn? Dat leggen we hieronder voor je uit. 

Je kunt de vloer overal leggen

Wat een groot voordeel is van een PVC-vloer, is dat je de vloer overal in huis kunt leggen. De vloer is vochtbestendig en kan tegen een stootje. Dat betekent dat je overal dezelfde vloer kunt leggen in je huis. Badkamer en keuken? Het kan allemaal. Naast het feit dat het overal in de woning gelegd kan worden, is het ook nog eens geschikt voor restaurants, winkels en kantoorruimtes. Dat komt ook omdat de vloer goed schoon te houden is. Reinigen met de stofzuiger en met de dweil is voldoende. De vloer blijft daarnaast ook nog eens lang goed, omdat het slijtvast is. Beschadigingen zullen dus niet snel zichtbaar zijn. 

Benieuwd naar de verschillende merken? Bekijk eens Moduleo PVC of de Floorify PVC. Kies hier uit de verschillende soorten legmogelijkheden, zoals visgraat of in stroken.

Weinig onderhoud

We hebben het hierboven eigenlijk al beschreven, maar met een PVC-vloer heb je weinig onderhoud. Een paar keer schoonmaken is al voldoende. Laat je wat vallen of wordt er veel gebruik gemaakt van de vloer doordat het in een restaurant ligt? Dat is geen probleem, de krassen zullen niet snel te zien zijn. Doordat ze zo gemakkelijk schoon te houden zijn, is het ook geschikt voor mensen met een allergie. De vloeren zijn antistatisch en antibacterieel. Dat betekent dat de vloer ook nog eens geschikt is voor zorginstellingen zoals ziekenhuizen. 

Realistisch

De technieken worden steeds beter, wat ervoor zorgt dat de PVC-vloer bijna niet te onderscheiden is van een tegelvloer of een echte houten vloer. Wil jij een mooie houten vloer? Maar heb je niet zoveel budget? Bekijk dan eens PVC-vloeren met een houtlook. PVC is namelijk betaalbaar voor iedereen. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*