Maak van je tv een echte eye-catcher

We hechten met z’n allen veel waarde aan ons interieur. We willen het graag mooi en elkaar afgestemd hebben. Daar hoort een televisie natuurlijk ook bij. Veel mensen vinden dat het toestel het interieur naar beneden haalt, maar je kunt er ook juist een eye-catcher van maken. Kies een tv met een mooi frame en style de tv-hoek mooi. Dan is een tv zeker een aanwinst in jouw woonkamer! 

Een schildersezel

Met de juiste accessoires zorg jij ervoor dat jouw televisie er prachtig bij staat. Je kunt hem met de bijbehorende pootjes op een meubel zetten of met een beugel aan de muur hangen, maar tegenwoordig kan je hiervoor ook een speciale schildersezel gebruiken. Het geeft een modern en minimalistisch design en staat prachtig in jouw interieur. Jouw televisie wordt er een waar kunstwerk van. Bovendien kan je de televisie daardoor eenvoudig verplaatsen. 

Samsung The Frame

Ook Samsung heeft meegedacht met hoe je een televisie nog mooier in een ruimte kan laten zijn. Ze hebben daarvoor de Samsung The Frame ontwikkeld. Deze televisie staat waanzinnig in jouw interieur en wel om meerdere redenen. Allereerst heeft het een heel mooi frame, als dat van een schilderij. Dat frame is in meerdere kleuren te verkrijgen en te verwisselen, waardoor hij perfect bij jouw interieur past. Daarnaast kan je hem aan vlakke muren strak tegen de muur ophangen, waarmee hij nog meer op een schilderij lijkt. Dat wordt als laatste versterkt met de Art Modus. Dat maakt het mogelijk om de mooiste schilderijen en foto’s af te beelden op jouw televisie, wanneer deze uit staat. Je hebt dus niet meer een groot zwart vlak aan de muur hangen, maar een apparaat dat in alle opzichten lijkt op een waanzinnig schilderij. 

Een mooie tv-hoek

De televisie kan nog zo mooi zijn, maar met de styling eromheen maakt of breekt dat. Een minder mooie tv-meubel of andere meubels die niet mooi bij elkaar staan, zijn natuurlijk ook erg bepalend voor het interieur. Tegenwoordig zijn er overal, van iedere stijl en voor ieder budget mooie tv-meubels te koop. Een smalle, brede, hoge of lage meubel of een staande of een hangende meubel. Het kan allemaal! Een tv-meubel dat je aan de muur hangt geeft een ruimtelijk gevoel. Door de tv daarboven ook aan de muur te hangen, versterk je dit. Zet mooie decoratie of kunstwerken op het tv meubel en kies voor een mooie lamp. Daarmee maak je van de tv-hoek een echte eyecatcher. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*