Infrarood warmtepanelen

Infrarood warmtepanelen zorgen voor directe warmte in iedere ruimte. Je kunt de infrarood warmtepanelen van Polarheat gebruiken op allerlei locaties met een maximale hoogte van 3 meter. De warmtepanelen worden gemonteerd op het plafond of op de muur en zijn door hun witte en vlakke ontwerp overal toepasbaar. Het maakt dus niet uit welke stijl je interieur heeft of wat voor ruimte je wil verwarmen. Zowel voor commercieel als particulier gebruik kun je infrarood warmtepanelen inzetten. Je kunt ze toepassen in badkamers, slaapkamers, woonkamers, kantoren, werkplaatsen en nog veel meer.

Voordelen en veiligheid van de infrarood warmtepanelen

De infrarood warmtepanelen zijn CE, EN en EU goedgekeurd en je kunt er dus van op aan dat de panelen veilig zijn. Infrarood is niet schadelijk voor je gezondheid en de panelen worden niet warmer dan 110 graden Celsius waardoor het risico op het branden van je handen bij aanraking ook vrijwel niet bestaat. De luchtvochtigheid met infrarood warmtepanelen is stabiel en je hebt, in tegenstelling tot bij een standaard verwarming, geen last van stofverplaatsing. Bovendien gaan de infrarood warmtepanelen erg lang mee. Het is dus de investering waard.

Zuinig door zones

Je kunt de infrarood warmtepanelen extra zuinig maken door zones in te stellen. Wie in een huis woont met meerdere verdiepingen, kan bijvoorbeeld elke verdieping een zone maken. Je kunt per zone de infrarood warmtepanelen inschakelen en uitschakelen, zodat je dus geen energie vraagt op verdiepingen waar je niet bent. In een kantoor kun je dit bijvoorbeeld per afdeling doen. Wel moet je voor het instellen van zones een geschikte draadloze thermostaat hebben. Daarnaast kun je de infrarood warmtepanelen laten reageren op beweging. Dan schakelen ze in als ze beweging detecteren en schakelen ze uit nadat er 30 of 60 minuten geen beweging is gedetecteerd bijvoorbeeld.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*