In één dag een andere kinderkamer

Door gebruik te maken van geweldige muurstickers kun je de kamer van je kinderen in een paar uren omtoveren tot een nieuwe omgeving. Dat is een goede oplossing als je kind om de één of andere reden niet meer kan slapen in zijn eigen kamer. Wat daarvan de oorzaak is, is vaak niet te achterhalen, maar de kans is groot dat je kind zich er niet meer veilig voelt. Kies daarom een afbeelding van een figuur of thema waar je kind blij van wordt en maak daarvan een toffe muursticker kinderkamer. Je zal zien dat het werkt en dat je kind minder problemen heeft met slapen.

Nieuwe omgeving

Er zijn natuurlijk genoeg andere redenen om te besluiten de kinderkamer van je kind af en toe te veranderen in een andere omgeving. Naarmate een kind ouder wordt ontwikkelt het andere voorkeuren en interesses. Bij een kamer voor een baby draait het in eerste instantie om de kleuren. Maar als je kindje wat ouder wordt gaat het steeds meer vormen herkennen. Dat zijn ontwikkelingen waar je gebruik van kunt maken. Door op de muren van de kinderkamer grote stickers met favoriete figuren of thema’s te plakken wordt een kinderkamer in één dag ineens een heel andere omgeving.

Zelf creatief bezig zijn

Als je een kind hebt dat heel blij wordt van K3 of van Disney zijn er talloze kant-en-klaar ontworpen stickers verkrijgbaar. Het enige wat je hoeft te doen is het formaat op te geven. Als je wilt kun je een tekst toevoegen aan de sticker en vervolgens laat je de sticker produceren. Wie afbeeldingen wil gebruiken van zijn gezin of van leuke momenten, kan die uiteraard ook op een sticker laten zetten. Ontwerp zelf een model sticker, maak gebruik van één van de beschikbare profielen, of vraag hulp aan het professionele ontwerpteam. Hoe je het doet maakt niet uit. Het resultaat is altijd indrukwekkend.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*