Een dakdekker Breda kent zijn dakwerken als geen ander

Zorg voor goed onderhoud om de levensduur van uw dak fors te verlengen. Het is daarom belangrijk om uw dak ieder jaar te voorzien van een onderhoudsbeurt. Samen met de buitengevels beschermt uw dak de woning tegen alle weersinvloeden van buitenaf. Bent u woonachtig in Breda en wilt u dat er voldoende onderhoud wordt verzorgd aan uw dak? Dan is het mogelijk om een onderhoudscontract aan te vragen bij een dakdekkersbedrijf. Er wordt dan contact met u opgenomen mocht dit nodig zijn. Het dak zal dan eerst gereinigd worden en vervolgens geïnspecteerd worden. Eventuele reparatie of renovatie zullen daarna volgen. Voor een prijsindicatie neemt u vrijblijvend contact op met een dakdekker Breda.

Dakrenovatie aan een plat of hellend dak

Een plat dak dient na ongeveer 25 tot 40 jaar gerenoveerd te worden. Een plat dak heeft een stuk meer te verduren dan een hellend dak omdat de dakbedekking van een plat dak meer in contact is met de weersinvloeden van buitenaf. Bij een hellend dak loopt het er in de meeste gevallen af. Met een hellend dak wordt er nog traditioneel gekozen voor dakpannen. Maar er is ook de keuze uit dakleien, riet of zelfs aluminium. De renovatie werkzaamheden zullen bestaan uit dakbeschot vernieuwing of dakisolatie plaatsen. De dakwerken van een hellend dak zijn een stuk lastiger door te voeren dan een plat dak. Daarom zijn de kosten van de werkzaamheden aan een hellend dak hoger.

Welke invloed hebben de seizoenen op dakbedekking?

Uw dakbedekking zal de aankomende seizoenen flink wat weersinvloeden te verduren krijgen. Zo kan het voorkomen dat u tijdens de herfst last zult hebben van verstopte waterafvoeren door een overvloed aan bladeren op uw dak. Dit geld ook voor bloesems tijdens de lente. U zult hier uiteraard eerder last van hebben met een plat dak dan een hellend dak. De winterse en zomerse maanden zorgen voor enige temperatuurverschillen. Zo is het met de winter opletten dat er geen vorstschade ontstaat. Verwijder het ijs en maak bevroren leidingen vrij. Tijdens de zomer is het overdag warm en ‘s avonds afgekoeld. Dit kan leiden tot kleine scheuren in uw dakbedekking wat op den duur kan leiden tot lekkage. Maar mocht u de dakbedekking goed onderhouden dan zult u er weinig van merken.

Bent u op zoek naar een dakdekker in Breda?

Wilt u een dakinspectie, reparatie, onderhoud of reiniging aanvragen? De gespecialiseerde vakmensen voeren de nodige dakwerken met plezier uit. Ook voor enige informatie over isolatie mogelijkheden bent u bij een dakdekkersbedrijf in Breda op het juiste adres. Voor advies over de meest gebruikte dakbedekking gaat u naar een EPDM specialist. Direct contact met een dakdekker? Bel dan het dakdekkersbedrijf en u zult direct geholpen worden. Bij alleen een erkend dakdekkersbedrijf wordt u direct geholpen bij daklekkage en andere spoedklussen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*