Zoveel voor zo weinig

Wij als Nederlanders staan erom bekend dat we redelijk gierig zijn. Hier is natuurlijk helemaal niets mis mee, maar het zorgt er wel voor dat we op zoek gaan naar de beste koopjes en eventuele kortingen. Ook bekende (Nederlandse) kledingmerken weten hier natuurlijk vanaf en dus zijn ze zich ervan bewust dat ze goede kleding moeten produceren, die niet al te duur is. Dit geldt niet alleen voor ons, maar mensen over de hele wereld gaan niet snel voor dure kleding.

De prijs van kleding

De hele bekende merken gaan natuurlijk standaard voor een duurdere prijs. Vaak vinden wij dit bizar, maar deels zullen zij hier een reden voor hebben. Naast het feit dat ze zelf ook nog wat moeten verdienen, bepalen merken de prijs gebaseerd op kwailteit en gebruikte materialen. Als er duurdere materialen worden gebruikt van beter kwaliteit, zal de kleding die daaruit voortvloeit ook wel duurder zijn. Modeontwerpers zijn zich er echter wel bewust van, dat hun kleding altijd wel een stuk beter gaat zodra het kortingsseizoen begint.

Uniplay

Uniplay is een jong, Frans merk dat gaat voor de twee belangrijkste aspecten van kleding: goede kwaliteit voor een lage prijs. Vooral de Uniplay jeans zijn erg populair, aangezien ze van mooie kwaliteit zijn, maar niet zo duur. Mensen kunnen hier misschien dus drie broeken kopen, terwijl dit er bij een andere winkel maar een was geweest! Vooral de Uniplay Skinny Fit Jeans, die te verkrijgen zijn in veel verschillende kleuren, zijn ontzettend populair! Het merk is online te vinden, maar ook in winkels! Crivaldi te Oosterhout is daar een van.

Ben jij bereid te betalen?

Natuurlijk gaat niet iedereen voor het goedkoopste kledingstuk dat ze kunnen vinden, maar ze letten wel heel erg op de prijs. Wat voor een type ben jij? Ben jij bereid een groter bedrag neer te leggen voor kleding of ga je liever voor veel kleding voor weinig geld? Ieder heeft zo zijn ding! Dat is natuurlijk maar beter ook, anders zou iedereen er hetzelfde uitzien!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*