Zo word jij de beste nagelstyliste

Altijd al gedroomd van een eigen nagelsalon? Lees hier enkele tips om de beste nagelstyliste te worden en maak je dromen werkelijkheid.

Opleiding

De meningen voor een opleiding tot nagelstyliste verschillen, maar volgens ons is het zeker aan te raden op een opleiding nagelstyliste te volgen om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. De opleiding van La Queens bestaat uit verschillende modules en wordt per module afgesloten met een deelcertificaat. Daarom is de opleiding geschikt voor iedereen die graag een nagelstyliste wil worden. De opleiding is naar wens samen te stellen. Zo kan je als starter al kennis maken met gel of acryl-technieken. Alle trainingen zijn van hoog niveau en worden gegeven door een ervaren docent. Het opleidingscentrum bevindt zich in Winschoten in de provincie Groningen. Na het afronden van deze opleiding beschik je over een goede techniek wat een uitstekende basis is voor een goede nagelstyliste.

Oefen, oefen en oefen

Tijdens de opleiding zal je al veel oefenen maar zorg ervoor dat je in je vrije tijd ook veel blijft oefenen. Vraag aan je moeder, tante, oma of vriendinnen of zij een keertje proefmodel willen zijn. Zij zijn super blij met mooie nagels en jij kan je technieken verbeteren. Win-win situatie dus!

Als je nog te onzeker bent kan je ook eerst oefen op plastic nagels. Die kan je opplakken en dan kan je daarop oefenen.

Extra cursus

Als je graag meer wilt weten over nagels of hoe je van nagels echte kunstwerkjes kan maken kan je naast een opleiding ook een extra cursus volgen. Dit help je om te specialiseren in een speciale techniek.

Maak je van droom werkelijkheid en start nu met een opleiding van La Queens. Kijk op de website voor meer informatie over de verschillende modules.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*