Welke activiteiten kan je organiseren voor je voetbalteam?

Voetbal is uiteraard een teamsport en teambuilding is daarom van essentieel belang. Teambuilding zorgt niet alleen voor een sterker groepsgevoel maar het stimuleert ook. Mensen krijgen er meer motivatie van. Ook bij jeugdteams is dit erg belangrijk. Jongeren leren dan al op vroege leeftijd beter samenwerken, ze krijgen er meer vertrouwen van en het verhoogt de energie binnen het team. Dit kunnen ze dan op latere leeftijd met zich meenemen. Maar wat zijn nou goede activiteiten die je met je voetbalteam kunt doen om dat gevoel te versterken?

Een voetbalclinic is een hele leuke optie. Lekker de hele dag voetballen, soms wel meerdere dagen achter elkaar! Leer de gaafste trucjes en technieken van goede spelers, ontdek nieuwe kanten van jezelf op het gebied van voetbal, win te gekke prijzen en maak plezier! Door het spelen in teams leer je goed samenwerken en communiceren om zo de eerste prijs te behalen.

Een andere manier om de teambuilding van jouw voetbalteam te verbeteren is door middel van een speurtocht door bijvoorbeeld de stad. Verdien punten door het doen van grappige en gênante opdrachten zoals een dansje doen tussen alle mensen of het eten van iets vies. En dit terwijl je de stad verkent. Ga op pad met de camera en leg alles vast maar vergeet niet, de tijd tikt door!

Bubble voetbal is ook erg leuk om met jouw voetbalteam te gaan doen. Iedereen heeft een eigen opgeblazen bal om zijn of haar lichaam heen zodat je je teamgenoten pijnloos om kunt kegelen. Werk samen om zo de meeste goals te maken! Lukt het jou om te scoren? Het is niet alleen leuk om te doen maar ook heel leuk om naar te kijken!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*