Wat is de belangrijkste factor bij het roken van e-sigaretten?

Rook je zelf of heb je ooit een vape gezien en wil je zelf een vape kopen? Dan zijn er een aantal zaken die goed zijn om te weten wanneer je ook eens een e-sigaret wilt proberen. Zo is er is bijvoorbeeld een verschil in sterkte, bent u zelf een ervaren roker of bent u een beginnend roker? Afhankelijk daarvan kan je best de sterkte van uw e-vloeistof aanpassen, deze kan variëren van nul of weinig nicotine naar een grotere hoeveelheid nicotine. Wat kan worden vergeleken met lichte, gewone of zware sigaretten. Hoe lager het nicotinegehalte, hoe gezonder de elektronische sigaretten zijn, maar de hoeveelheid nicotine bepaald u zelf voor wel u wilt en gewoon bent om te roken. Ook zijn elektronische sigaretten een goede oplossing als u wilt stoppen met traditionele sigaretten, maar u niet zonder kunt. Het voordeel van e-sigaretten is dat ze vaak gezonder zijn dan normale sigaretten. Als u graag meer professioneel advies wilt, kan je steeds terecht in een vape shop.

Welke onderdelen heeft een elektronische sigaret?

Een e- sigaret of vape bestaat uit twee hoofdcomponenten: een vloeistof (clearomizer) en een tank. In die tank heb je ook nog een coil. Een batterij zorgt ervoor dat de vloeistof, of zogenaamde e-liduiq, in damp wordt omgezet. De coil wordt verhit door de stroom die vanuit de batterij wordt aangevoerd. Ter verduidelijking bevindt de vloeistof zich in de tank, rond de coil en dus niet in de coil.

Welke vloeistof is het best voor jouw vape?

Een goede e-liquid is erg belangrijk wanneer je gaat beginnen met vapen, deze zorgt voor de smaak en de hoeveelheid nicotine. Je hebt vloeistoffen die geen nicotine bevatten, maar er zijn er ook waar veel nicotine in zit. Maak onderscheid tussen deze e-liduids. Neem je best een zonder nicotine, een vloeistof gelijk aan light sigaretten, normale sigaretten of zware sigaretten? Deels hangt het ook af van de hoeveelheid vloeistof dat je in uw tank doet. Daarnaast kan je ook bij veel e-sigaretten de sterkte instellen. Als je een regelmatige roker bent, kan je het straffer zetten dan wanneer je nog nooit een sigaret hebt aangeraakt en geen ervaring hebt met roken.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*