Printen, moet het zo kostelijk zijn?

Een laserprinter is vaak duurder dan een gewone printer die met cartridges werkt. Maar je wilt ook op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën, want die werken snel en efficiënt. Zeker als je veel en intensief je print gebruikt is het beter om een laserprinter in huis te nemen. Daarom dienen deze printers vooral voor professioneel gebruik en de inkjetprinters voor privé gebruik. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn, ben jij een particulier die vaak print? Dan is een laserprinter ook zeker iets voor jou! Om te kunnen printen heb je ook een goede toner nodig. Kies deze zorgvuldig zodat je printer zo lang mogelijk mee zal gaan en je steeds print met de hoogste kwaliteit. Toners van een huismerk zijn vaak goedkoper maar gaan mogelijk niet zo lang mee als u verwacht. U overweegt toch om over te schakelen naar een goedkoper product maar u wilt niet inboeten in de kwaliteit. Dit hoeft echter niet meer want je hebt ook goedkope toners van de bekende merken en ze zijn nog steeds van dezelfde kwaliteit. 

Ga voor een goede prijs-kwaliteitgarantie

Populaire merken en hoge prijzen gaan meestal hand in hand. Dit mag echter niet het geval zijn. Populaire merken kunnen ook goedkoop zijn, hoewel je ze niet overal zult vinden. Kijk je bijvoorbeeld naar Inktmedia, dan vind je tegen scherpe prijzen en vaak zelfs nog eens met een extra korting merken als Samsung, Konica en Dell. Toners kunnen als bedrijf of als particulier worden gekocht. Geef jezelf vertrouwen en zorg voor een goed printwerk.

Kies voor een optimale winkelervaring

Natuurlijk wil je niet veel geld kwijt zijn en tegelijkertijd voor de beste kwaliteit gaan. Zeker als je eerder al een dure printer hebt gekocht is het vervelend om nog eens veel geld te betalen voor toners. Toch gaat het niet enkel om het financiële aspect. Je wilt ook snel en goed geholpen worden, zowel online als in de winkel. Daarom staan er steeds adviseurs met kennis van zaken voor u klaar en hanteert de webshop een duidelijk structuur. Zoek op het printertype of het tonernummer en bestel in enkele klikken jouw toners.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*