Plezier hebben in bed kan rampzalig zijn

Vrijen kan tegenwoordig op verschillende manieren en sommige manieren van vrijen lijken misschien een beetje raar voor jou of je partner. En je hebt het misschien uit de eerste hand ervaren met je partner, of het nu gaat om anale seks of cosplaying of allerlei soorten bdsm. Nou, het is geen schande om een ​​ongewone knik te hebben, veilig zijn met wat je doet is cruciaal en belangrijk om een ​​geweldige tijd te hebben tijdens het vrijen. Ruwe seks lijkt je misschien op te winden, maar als je het doet, raak dan niet te opgewonden en laat je niet meeslepen. Er zijn meerdere manieren om seks gevaarlijk te maken. Te opgewonden raken met het speelgoed dat je hebt, vooral bij het gebruik van hardcore bdsm toys kan gevaarlijk zijn.

Seks kan van leuk tot afschuwelijk gaan

Als je van dingen houdt als bdsm of ruige seks, meppen, stikken of zelfs zweepslagen, lijkt misschien normaal en het kan je opwinden, maar wees voorzichtig als je die bdsm toys gebruikt. Whips lijken misschien leuk, maar als je het overdrijft, kan je partner ernstig gewond raken door je zwepen of door bondages die een beetje te strak zijn voor je partner. Check dus met je partner tot welke grenzen je kunt gaan. Wanneer u speeltjes in uw privéruimtes plaatst, moet u er altijd rekening mee houden hoe ver u gaat. U zult verbaasd zijn hoeveel meldingen er komen van speeltjes die vast komen te zitten. Wees dus voorzichtig, het kan ook een vernederende ziekenhuiservaring zijn.

Maak je eigen stopwoord

Wanneer je dingen doet met een partner, kunnen er momenten zijn waarop je je ongemakkelijk voelt en je het moment niet wilt verpesten. Momenten als deze kunnen erg vervelend zijn, omdat je misschien niet weet hoe je ermee om moet gaan. Voor dit soort momenten kun je een stopwoord gebruiken dat jij en je partner hebben afgesproken. Het veilige woord moet iets zijn dat geen verband houdt met de geslachtsgemeenschap, omdat het door de partner verkeerd kan worden geïnterpreteerd. Een stopwoord kan worden gebruikt als je je niet op je gemak voelt bij de situatie waarin je je bevindt. Voorbeelden van veilige woorden zijn fruitnamen of kleuren die vrij veel voorkomen, of zelfs iets uniekers zoals jij en je partner die woorden hebben verzonnen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*