De laatste badkamertrends van 2018

Wat waren de badkamertrends van 2018? Het is aannemelijk dat deze trends ook in 2019 populair zullen blijven. Mocht je nog een renovatie van de badkamer op de planning hebben staan, dan het zodoende de moeite waard zijn om deze badkamertrends uit 2018 te bestuderen. Wij zetten deze trends in dit artikel voor je op een rijtje, samen met een sanitair expert. Zo kom je wellicht tot nieuwe ideeën, waar je zelf niet eerder aan hebt gedacht. Wist je bijvoorbeeld dat het momenteel erg populair is om een badkamervloer te bekleden met grote vloertegels? Vaak hebben de tegels een donkere kleur, wat de badkamer een strakke en moderne look geeft.

Een speciaal bad voor senioren in de badkamer plaatsen

Van mensen wordt verwacht dat zij steeds langer thuis blijven wonen. Het kan om die reden verstandig zijn om alvast na te denken over mogelijkheden, om het huis aan te passen voor senioren. Een van de mogelijkheden die je hierbij hebt, is het gebruik van een bad-douche-combinatie met een uitneembare schuif. Deze schuif zit in de badrand verwerkt en kan heel eenvoudig uit de rand weggenomen worden. Zo hoef je niet over de badrand te stappen, maar loop je in het bad. De kans op ongelukken wordt zo aanzienlijk kleiner!

Kies voor een luxe uitstraling van de badkamer

Eerder in dit artikel werd al aangehaald, dat mensen naar mogelijkheden zoeken om een badkamer een luxere uitstraling te geven. Zij kiezen hierbij niet alleen voor grote tegels op de vloer van de badkamer. Ook is het momenteel populair om te kiezen voor luxere sanitaire voorzieningen. Denk aan een strakke en chique toiletpot, een luxe wandmeubel voor onder de wastafel in de badkamer, enzovoorts.

Tip: kijk ook eens op sociale media naar foto’s van de badkamers in andere woningen! Het geeft je een goed beeld van de mogelijkheden die je tegenwoordig hebt.   

 

 

 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*