Back 2 school: dit heb je nodig voor het nieuwe schooljaar!

tas voor school

Het schooljaar begint alweer bijna en dit betekent dat we onze schoolspullen weer bij elkaar moeten shoppen! Het is belangrijk om goed voorbereid het nieuwe schooljaar in te gaan, dus in dit artikel delen we een lijstje met de belangrijkste schoolspullen die in het aankomend schooljaar absoluut onmisbaar zijn!

1. Agenda

Allereerst heb je natuurlijk een handige schoolagenda nodig! De boekhandels puilen uit van de leukste exemplaren dus er is veel keuze. Wat je ook kunt doen, is zelf een agenda ontwerpen. Je kunt bij bijvoorbeeld Hema, Kruidvat en een tal van andere online-fotowinkels je eigen agenda samenstellen door al je lievelingsfoto’s uit te laten printen in een agenda. Zo heb je dus een eigen unieke agenda die niemand anders heeft!

2. Schooltas

Waarschijnlijk moet je elke dag heel wat boeken, schriften en een schrijfmap meenemen, naast je lunch en een drinkbeker. Belangrijk is het dus dat je een goede stevige schooltas hebt om al je spullen in te vervoeren! De rugzak is waarschijnlijk de populairste keuze onder scholieren, maar je kunt ook voor een shopper of schoudertas kiezen. Erg populair zijn de school rugzakken en laptop rugtassen van Herschel, ken jij dit merk al?

3. Etui met schrijfgerei

Als scholier moet je regelmatig huiswerk en toetsen maken, dus is een goedgevulde etui is onmisbaar. Een etui is eigenlijk een soort tas voor je schrijfgerei, dus zoek er vooral eentje uit waar je heel blij van wordt! Het is belangrijk dat je een paar goede pennen en potloden hebt en waarschijnlijk heeft iedereen wel een lievelingspen die het lekkerst schrijft. Als jij er ook eentje hebt, dan moet je er gelijk een paar van kopen, zodat je nooit zonder pen zit! En verder kun je natuurlijk ook denken aan geodriehoek, passer, markeerstiften, puntenslijper en gum.

4. Papier

Er zijn meerdere manieren om je huiswerkopdrachten en samenvattingen te organiseren. Bedenk wat je voor jezelf het handigste vindt: een map voor alle vakken met tabbladen en losse blaadjes erin, of voor ieder vak een apart schriftje. En een (dun) mapje om al je losse papieren in te doen, is sowieso wel handig om in je schooltas te hebben. Zo houd je alles netjes bij elkaar en raak je nooit meer een papiertje met (achteraf gezien) belangrijke informatie kwijt!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*