Inspirerende vergaderlocatie in Rotterdam

Wil je een keer in een inspirerende omgeving vergaderen of brainstormen? Je eigen kantoor omgeving kan naarmate de tijd inspiratieloos worden. De Kuip is een frisse vergaderlocatie die kan leiden tot nieuwe inzichten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees hieronder verder.

Perfecte vergaderlocatie

De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is niet alleen volgens veel voetballiefhebbers het mooiste stadion van Nederland, maar het is ook de perfecte locatie voor vergaderingen. Het stadion en het Maasgebouw bieden samen ruimtes in allerlei soorten en maten. Alle zalen zijn voorzien van gratis wifi en er kan gezorgd worden voor een catering op maat. Het evenement wordt helemaal aanpast naar jouw wensen.

Het maakt niet uit hoe groot het gezelschap is, want er zijn verschillende zalen beschikbaar die elk op hun eigen manier uniek zijn. De catering kan volledig voor je verzorgd worden en wordt ook aangepast aan jouw wensen. Van koffie met gebak tot een uitgebreide lunch. Vergaderen in de Perszaal of Feyenoord Business Unit, wie wil dat nou niet meemaken?

Bereikbaarheid

De Kuip is ook erg geschikt als vergaderlocatie door de goede bereikbaarheid. Het stadion ligt dicht bij de A16 en is met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Ook op het gebied van parkeergelegenheid is De Kuip ook een perfecte locatie. Zo is midden in Rotterdam parkeren geen probleem!

Vergaderingen tijdens Covid-19

Ben jij het online vergaderen wel een beetje zat? Ook voor vergaderen in Corona tijd heeft De Kuip extra maatregelen getroffen. Door de ruime zalen kan er genoeg afstand worden gehouden.

Organiseer een vergadering bij De Kuip en je weet zeker dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van techniek, styling, catering tot jouw veiligheid. Laat al je zorgen over aan het team van De Kuip Meeting & Events zodat jij je focus kan leggen op de vergadering of brainstormsessie. Samen is de kracht van succes! Kijk voor vergaderlocatie Rotterdam op dekuip.nl


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*