Het nieuwe seizoen korfbal staat weer voor de deur

Het korfbalseizoen staat weer voor de deur, de zalen mogen weer open en de trainingen mogen weer beginnen. Je staat op en bedenkt jezelf dat het vandaag alweer de dag is dat je 1e wedstrijd weer op de kalender staat maar… heb je eigenlijk al gekeken of al je spullen nog goed zijn? of de grip van je korfbalschoenen niet weg is? of je alles al hebt ingepakt? en natuurlijk of er is niks kapot is. 

Buiten of binnen?

het kan natuurlijk van club verschillen of je buiten of binnen korfbalt, je hebt dus voor beide velden ook andere schoenen nodig, speel je bijvoorbeeld binnen dan zijn de Under Armour schoenen erg handig, deze hebben namelijk een stevige grip wat zorgt dat je niet wegglijdt en jezelf ook dat stukje veiligheid geven, Speel je buiten? dan zou ik vooral de Nike korfbalschoenen aanbevelen, hiermee kun je ook binnen spelen maar zal de grip wat minder zijn dan bij de Under Armour maar wat zo goed is bij Nike is dat ze bij de meeste sportschoenen een profiel in de zool hebben wat de grip geeft op gras en in zalen dus.

Nieuwe schoenen

Op een gegeven moment moet je in je eigen geweldige korfbal carrière een nieuw paar schoenen aan gaan schaffen. En dit is in meeste gevallen makkelijker gezegd dan gedaan want er zijn eindeloze opties als het aankomt op korfbalschoenen, hou je meer van felle kleuren of leuke design of is dat het laatste waar je behoefte aan hebt en wil je dat de schoen je gewoon lekker zit? Dat zijn allemaal dingen die je mee moet nemen als je opzoek gaat naar nieuwe schoenen. Mijn tip is dan ook maak een lijstje met dingen die je wilt die de schoen hebben zoals bijvoorbeeld : Blauw, lage schoen, comfortabel. dan wordt de zoektocht ook steeds wat kleiner. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*