Zin in Ben & Jerry’s? Bestel het online

Ben & Jerry’s is waarschijnlijk een van de meest bekende ijsmerken van dit moment. Het merk biedt niet alleen heel lekker ijs aan, maar er wordt ook nog eens gebruik gemaakt van alleen fairtrade ingrediënten. Door de jaren heen zijn er dan ook heel wat goede smaken en combinaties gevonden: wat dacht je van de iconische Cookie Dough? Ook voor jouw bedrijf is het mogelijk om dit heerlijke ijs te verkopen. Ben & Jerry’s is niet voor niets een zeer populair merk: het is bijna onmogelijk om dit ijs niet aan te bieden! Meer weten over hoe jij dit heerlijke ijs altijd kunt garanderen aan je klanten? Ontdek het hier! 

Dit zijn de voordelen van online Ben & Jerry’s bestellen 

Er zitten veel voordelen aan het bestellen van Ben & Jerry’s. Met behulp van een goede ijs groothandel wordt ijs bestellen een makkie: je wordt zelf volledig ontzorgt en daarnaast ben je altijd in staat jouw klanten de beste kwaliteit te bieden. Maak het jezelf makkelijk, kies voor topkwaliteit ijs en zorg ervoor dat je ijs altijd op tijd wordt geleverd! Er zitten veel voordelen aan het bestellen van Ben & Jerry’s ijs: 

  • Opties: ga je voor de grote verpakking met meerdere smaken of kies je voor een verpakking met de kleine bakjes ijs van het merk? Je hebt verschillende mogelijkheden bij het plaatsen van je bestelling. 
  • Snelle bezorging: na je bestelling ontvang je het ijs binnen 3 dagen thuis en kan het meteen in de vriezer. 
  • Topkwaliteit: het ijs wordt in de juiste temperatuur verzonden en zal ook in de juiste temperatuur bij jou aankomen. Zo krijg je altijd de kwaliteit die jij wenst.  

Wanneer je ook zin hebt in Ben & Jerry ijs en hoeveel je ook nodig hebt: je ervaart geen enkele beperking meer met het inschakelen van een goede groothandel. Ontdek zelf jouw mogelijkheden en kies voor topkwaliteit ijs! 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*