Vegan trends

De laatste jaren omarmen steeds meer mensen the vegan way of life. Met deze overtuiging was het een redelijke opgave om in alle behoeften te voorzien. Veel producten zijn nou eenmaal dierlijk. Gelukkig zijn er de afgelopen jaren veel meer bedrijven vegan producten gaan produceren. Steeds meer restaurants hebben vegan menu’s die ook daadwerkelijk lekker smaken. Er is nu zelfs een webshop waarop je allerlei vegan verzorgingsproducten kan bestellen. Veganly. Op die manier hoef je niet meer in de drogist uit te staan vogelen wat good to go is of wat off limits is. In deze blog zal ik vertellen over de nieuwste en hotste vegan trends.  

Coconut bowl 

Een kom gemaakt van een tropische kokosnoot is een grote trend binnen onze community. Niet langer hoef je die bakjes of schaaltjes te gebruiken waar allemaal schadelijk stoffen in zitten. En waarvoor kinderen in verre landen uitgebuit zijn. De Coconut bowl is volledig natuurlijk en vrij van schadelijke stoffen. De kom geeft iedere maaltijd een heerlijk tropisch gevoel. Fact: ‘Smoothies smaken beter als ze gedronken worden uit een kokosnoot met een rietje van bamboe’. De kom is volledig composteerbaar. Dus als de kom na intensief gebruik uiteindelijk verslijt, kan die ook nog je moestuin doen opleven.  

Vegan ijs 

We kunnen het er allemaal wel over eens zijn dat ijs verschrikkelijk lekker is. Iets dat niemand in deze wereld kan missen. Toch is deze goddelijke combinatie een mix van allerlei dierlijke producten. Eieren, melk en slagroom. Gelukkig zijn er de laatste tijd veel meer vegan varianten van ijs te vinden. Deze worden gemaakt met kokosolie, sojaroom en havermelk. Veel ijsfabrikanten die al jaren heerlijk ijs produceren zoals Magnum en Ben & Jerry’s hebben een vegan variant op de markt gebracht. Maar er komen ook nieuwe fabrikanten die alleen maar vegan ijs produceren zoals Perfect World en Alpro.  


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*