Redenen waarom je naar Zeeland zou moeten verhuizen

Zeeland strand

Zeeland is eigenlijk niet echt de eerste plek waar je aan zou denken als je zou verhuizen. Maar waarom niet? Zeeland is prachtig en heeft genoeg plek. Hier een aantal redenen waarom in Zeeland wonen echt de moeite waard is voor iedereen!

 

Verse vis

Ben je een echte viseter, dan ben je in Zeeland natuurlijk aan het juiste adres. Viskraampjes kun je overal terugvinden, en het is dan ook echt heerlijk. Maar culinair gezien is het ook echt een festijn. Drie restaurants met één Michelin ster, en zelfs een restaurant met twee Michelin sterren.

 

Goedkoop wonen

Ben jij een starter en op zoek naar een goedkope woning? Dan ben je in Zeeland helemaal goed. Een huis voor 100.000 euro is helemaal niet gek! De goedkoopste woningen staan in de Kanaalzone.

 

Veilig

Zeeland is over het algemeen erg veilig. In 2016 waren Sint Kruis en Overslag twee dorpen die het minst te maken hadden met criminaliteit. Bij beide waren er maar één aangifte gedaan. Eerder was Sint Kruis ook al het veiligste dorp uit Nederland.

 

Ruimte

Een ding wat zeker waar is in Zeeland, is dat je genoeg ruimte hebt. Vaak heb je een groot stuk land en kijk je uit over de polder met buren die meer dan 100 meter verderop wonen. De stad, die ook zijn voordelen heeft, kan heel beknellend overkomen. In Zeeland kunnen de kinderen goed spelen, is overal parkeerplek en veel frisse lucht.

 

Zeeland heeft zijn voordelen, in de winter kan het misschien grauw en grijs overkomen. Maar zodra de zomer begint, bloeit de hele provincie op. Er is veel te doen, zo zijn er vaak kleine festivalletjes of markten die je kunt bezoeken. Is er even niets te doen? Dan kun je je altijd vermaken op het strand. Ben je enthousiast?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*