Redenen waarom je moet samenwonen

samenwonen

Je bent net geslaagd van school, je hebt al een langdurige relatie met je partner en je bent nu klaar voor de volgende stap: het samenwonen. Maar wat maakt het samenwonen nou juist zo leuk?  We hebben hier een aantal redenen waarom samenwonen juist zo leuk is.

 

Kledingkast

Ja, eindelijk, jullie hebben samen gewoon één kledingkast. Niet dat je de hele tijd denkt, ligt dit shirt nou bij mij of bij hem? Je hebt gewoon één kast waar je kleding in kunt doen. Ook voor hem handig, hij heeft vaak al wat minder kleding en nu is het tenminste op één plek.

 

Goedkoper leven

In plaats van zelf de huur betalen, kun je hem dan door twee delen. Ook de aanschaf van nieuwe spullen is goedkoper. Want in plaats van dat je de volle mep voor een bank betaalt, betaal je maar 50% en je partner de andere helft. Top toch?

 

Inkomen

Je inkomen stijgt, want jullie voegen die samen. Hierdoor is het leuker om op vakantie te gaan, nieuwe inkopen te doen en wordt het leven makkelijker. Door op één plek te wonen heb je ook maar 1 internetabonnement nodig. Scheelt weer een hoop kosten voor beide.

 

Wennen

Natuurlijk is samenwonen in het begin even wennen, jullie hebben beide nog nooit eerder met elkaar samengewoond en je leert pas iemand écht kennen wanneer je samenwoont met iemand. Je partner zal soms ook gewoon chagrijnig wakker worden, zo is het nou eenmaal. Praat en communiceer met elkaar en laat elkaar zijn zoals ze zijn dan komt het allemaal wel goed. En wanneer het goed komt, maakt het je leven écht compleet. Het is de liefde van je leven en samen gaan jullie de toekomst tegemoet.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*