Mokken bedrukken wordt steeds populairder

Mokken bedrukken wordt steeds populairder

Mokken bedrukken, steeds meer mensen laten het doen. Ze willen hun thee, koffie of chocolademelk niet meer drinken uit transparante bekers of blanco mokken. Of uit mokken met van die standaard afbeeldingen of teksten erop, die je overal ziet. Nee, ze kiezen ervoor om hun eigen mokken te ontwerpen en laten daarna daadwerkelijk deze zelfontworpen mokken bedrukken. In dit artikel gaan we dieper in op de redenen om een mok te laten bedrukken. Daarnaast geven we je nog wat extra informatie over de mogelijkheden bij het bedrukken van mokken.

 

Waarom mokken bedrukken zo leuk is

Veel mensen zeggen dat ze het ‘leuk’ vinden om hun mok te laten bedrukken. Maar wat is hier de reden van? Vaak is dit dat ze iets waar ze blij van worden of iets wat hen inspireert op hun mok kwijt kunnen. Hierdoor hebben ze elke dag, bij elk bakje een vrolijk moment, iets wat tijdens bijvoorbeeld een lange en vermoeiende dag op kantoor altijd welkom is. Dingen die je vaak ziet op dergelijke mokken zijn foto’s van vrienden en familie, een mooie of grappige spreuk, of iets anders wat herinnert aan iets leuks. Wat daarnaast ook leuk is aan bedrukte mokken is dat ze een ideaal cadeautje zijn. Door een mok cadeau te geven kan je namelijk op een originele manier je waardering voor iemand laten blijken. Mokken bedrukken gebeurt echter niet alleen door particulieren en dus zijn ook zij niet de enigen die er voordeel van ondervinden. Ook bedrijven laten steeds vaker mokken bedrukken. In veel gevallen gebruiken zij deze mokken vervolgens niet zelf (hoewel dat natuurlijk ook kan), want ook zij geven ze vaak weg als cadeau. Door het logo van het bedrijf een prominente plaats te geven op deze mok is dit een ideale manier om de naamsbekendheid te vergroten.

 

De mogelijkheden bij het bedrukken

Als je een mok laat bedrukken, kun je deze volledig zelf ontwerpen, maar je kunt ook een standaard mok verder personaliseren. In het eerste geval kies je het hele uiterlijk zelf: je bepaalt zelf welk type oor er aan de mok zit, welke grondkleur het heeft, of er een persoonlijke afbeelding op moet (en zo ja, welke) en dergelijke. In het tweede geval hoef je dit niet allemaal te doen; hier laat je bijvoorbeeld alleen een naam op een reeds bestaande mok drukken. Hierbij kun je denken aan een verjaardagsmok waar (in feestelijke letters uiteraard) al een leeftijd op vermeld staat, zodat er alleen nog een naam aan toegevoegd hoeft te worden.

 

Bron: https://www.relatiegeschenken.nl/


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*