Leuk speelgoed voor de kids

Is je kind uitgekeken op het huidige speelgoed en wil de kleine weer eens wat nieuws beleven. In deze blog vind je een aantal leuke nieuwe en trendy speeltjes.  

Wobbel 

Als je kind wat groter is geworden en steeds meer wil bewegen bij het spelen is het leuk om een wobbel aan te schaffen. Een wobbel stamt af van de balansborden op Waldorf scholen. Het heeft een eigentijdse draai gekregen waardoor het de trendy wobbel van nu is geworden. Een wobbel is een gebogen houten plank waarop je kind op een speelse wijze de balans kan oefenen. Voor grip is onderaan een stuk vilt gemonteerd. Hierdoor kan de plank niet onder je kind uit glippen. Je kind kan op de wobbelplank gaan liggen en er lekker wegwiegen met een boek. Instrueer je kind alleen met blote voeten of met schoenen op de wobbelplank te gaan staan. Zo kunnen ze niet uitglijden en een lelijke smak maken. 

Loopauto 

Een loopauto is altijd een goede keuze bij het aanschaffen van nieuw speelgoed. Nog nooit heb ik kinderen meer zien genieten van het spelen als op een loopauto. Koop bijvoorbeeld een loopauto in de stijl van een politieauto en je kind zal al wiehoo-end het huis doorrijden. Een kind zo passievol zien spelen blijft een hartverwarmend aangezicht.  

Creatieve bouwwerken 

Als je kind nog wat groter wordt vindt het leuk om creatief bezig te zijn om dingen te bouwen. Schaf dus bijvoorbeeld Lego, Duplo of Knex aan. Hiermee zal je kind heel wat middagjes zoet zijn. Van allemaal kleine bouwstenen een kunstwerk maken valt vooral goed in de smaak bij jongens. Ze maken dan bijvoorbeeld hele kastelen die je als ouder natuurlijk ook moet komen bezichtigen. Heel aandoenlijk om aan te kijken.  


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*