Het gemak van verassingspakketten

Niet veel winkel bieden verassingspakketten aan. Eén winkel is hier heel uniek in: Mega Food Stunter. Koop eens een keer een Mega Food Stunter verassingspakket. Het brengt zoveel gemakken. Ik zal ze hieronder opsommen.  

Tijd besparen 

Een verassingspakket bestellen bespaart ook veel tijd. Het wordt namelijk helemaal thuisbezorgd. En een ritje naar de supermarkt kan zo een uur duren. Dat je zelf niet naar de winkel hoeft te rijden, te zoeken naar alle producten en alles in en uit te laden, is het grootste gemak van de wereld 

Geld besparen 

Het grootste gemak van een verassingpakket is nog wel dat je zoveel geld bespaard. Neem nou 9 kilo vlees voor €35,-. In de winkel had je voor die hoeveelheid het dubbele betaald. Doordat Mega Food Stunter grote inkopen en het weer groot verkoopt kunnen ze het zo goedkoop aanbieden. Daarnaast drukken ze de kosten door geen winkels vol met personeel te hebben. Ook gaat hun voorraad, omdat het bevroren is, veel langer mee. Al deze bespaarde kosten zorgen ervoor dat jij alleen betaald voor eten.  

Voedsel besparen 

Door een verassingspakket zal voedsel bespaard worden. Er worden namelijk geen lamskoteletten meer weggegooid omdat iedereen besluit om beenhammen te eten. Als de winkel de pakketten samenstelt is er garantie dat alles wordt gebruikt en dat er geen voedsel verspild wordt. 

Denkwerk besparen  

Je laten verrassen scheelt ook een veel denkwerk. Hoeveel tijd dat je in een winkel bent besteed je aan het vinden van producten en hoeveel besteed je aan het bedenken wat je wanneer wil eten. Dit denkwerk kan soms best wat stress opleveren en dit maakt een ritje naar de supermarkt ook zo mentaal uitputtend. Als je het helemaal uit handen geeft word je alle stress en denkwerk bespaard. En je zal zeker niet teleurgesteld zijn met het resultaat. Alsof iemand anders de boodschappen voor je doet. Perfect!  


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*