Een gouden tip voor ondernemers!

Een gouden tip voor ondernemers!

Ondernemers en mkb’ers opgelet! In een bedrijf waarbij je moet samenwerken met verschillende mensen is het erg belangrijk om hier een goed systeem voor te hebben. Vooral nu we nog steeds veel vanuit huis werken is dit een belangrijk punt. Wij hebben hier dé tips voor: Microsoft Dynamics 365 business central.

Microsoft Dynamics 365

Excel, Outlook, Word. We kennen het allemaal en bijna iedereen weet goed hoe je hiermee overweg kunt. Daarom is het een ideaal systeem om mee te blijven werken. Met deze alles-in-één bedrijfsoplossing van Microsoft heb je toegang tot al deze bekende en nuttige programma’s. Het hele systeem werkt cloud-based en is een ideale basis voor goed document management. Met de standaard Microsoft-applicaties kom je al een heel eind, maar met de document management app van Business Central upgrade je je document management enorm. Een goed document managementsysteem moet onder andere in staat zijn om documenten goed te kunnen delen, archiveren, bewerken en vernietigen.

Met Microsoft Dynamics heb je hiernaast ook toegang tot modules voor boekhouding, inkoop en verkoop, voorraadbeheer, projecten, services, productie en CRM. En dit systeem is geoptimaliseerd voor bedrijven met 1 tot 250 medewerkers. Speciaal voor kleine ondernemers en mkb’ers dus.

Maatwerk en apps

Dit hele systeem is ook makkelijk te gebruiken op je mobiel via de Business Central-app. Zo kun je altijd en overal je zaken in de gaten en op orde houden. Daarnaast zijn er nog verschillende gespecialiseerde apps die je kunt toevoegen aan het maandelijkse abonnement. De apps zijn gemaakt door specialisten dus deze geven échte oplossingen, maar als je toch niet tevreden bent zijn ze maandelijks opzegbaar. Zo kun je zelf kiezen welke functionaliteiten je wel en niet nodig hebt. Zo kun je oplossingen voor goederenscanning, webshopconnectoren of factuurverwerking toevoegen.

Op deze manier biedt Microsoft het meest complete systeem om alle werkprocessen in je bedrijf te verbeteren.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*