De voordelen van een rolstoelauto

Als rolstoelgebruiker kun je tegenwoordig heel mobiel zijn en dat komt onder andere door de goede beschikbare rolstoelauto’s. Een goede rolstoelauto brengt je niet alleen naar de plek van bestemming, maar zorgt er ook voor dat de rit zelf aangenaam is. Wat zijn de belangrijkste voordelen van een rolstoelauto en waarom heb je er baat bij om deze aan te schaffen?

In de eerste plaats is een rolstoelauto lekker ruim en kun je als rolstoelgebruiker ontspannen zitten zonder dat je ruimte tekort komt. Dit komt onder andere door de slimme inrichting van de auto. Ook wanneer je op zoek bent naar groepsrolstoelvervoer is het goed mogelijk om zowel een goede als een ruime rolstoelbus te vinden. Freedom Auto Aanpassingen verkoopt en verhuurt rolstoelauto’s in allerlei soorten en maten: je kunt al jouw wensen doorgeven voor een uitgebreid advies op maat.

Comfortabel, ruim en veilig

Een ander voordeel is dat de bodem van de auto een stuk verlaagd is. Dit zorgt ervoor dat de rolstoel op gelijke hoogte van de andere stoelen staat: als rolstoelgebruiker kun je dus goed naar buiten kijken en zit je op gelijke hoogte van de andere passagiers. Zo is de rit niet alleen een stuk leuker, maar ook comfortabel en veilig. Je kunt een rolstoelauto daarnaast ook volledig aan jouw wensen aanpassen. Wil je een goede lift, een extra bodemverlaging of heb je een andere wens? Bij Freedom Auto Aanpassingen vraag je vrijblijvend het advies van een adviseur. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*