De leukste nageltrends voor dit seizoen

De leukste nageltrends voor dit seizoen

De zon schijnt en we mogen steeds meer leuke dingen doen. Onze nagels mogen dan ook gezien worden en er zijn weer een hoop leuke trends te spotten voor op onze nagels. Kort samengevat is nail art helemaal terug. De simpele ‘nude’ nagellak laten we weer even staan en we mogen onze nagels versieren met gekke en opvallende prints. Hier een paar leuke ideeën.

One line art

Complex lijnwerk of zelfs een heel portret bestaande uit één doorgetrokken lijn. Het klinkt als gekkenwerk en het lijkt enorm lastig om te maken. Maar een nagelstyliste heeft dit met de juiste producten in een handomdraai op jouw nagels gezet. Met professionele producten zoals die van Ugly Duckling werken nagelstylisten enorm secuur en kunnen ze de meest bijzondere nail art maken op een canvas zo klein als jouw nagels.

Een creatieve french manicure

Een french manicure kennen de meeste mensen wel. Hierbij word je natuurlijke nagel wat versterkt door een roze kleur over het geheel aan te brengen met een perfect wit randje. Een echte klassieker die niet weg te denken is. Deze zomer mag je dit zeker blijven dragen, maar met een creatieve twist. Maak het randje een neon kleur of geef het een abstracte vorm. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel doen deze zomer. Deze nail art zou je zelfs zelf kunnen maken.

Smileys en emoji’s

Als je net zo blij bent als ik dat de zomer is begonnen, waarom laat je dat dan niet zien met een blije smiley en wat zonnetjes op je nagels? Het kan allemaal deze zomer. Kies je favoriete emoji’s en laat ze op je nagels namaken. Je kunt zelfs elke nagel een eigen emoji geven. Welke zou jij allemaal kiezen?

Dierenprint

Dierenprint is ook van alle tijden, maar een dierenprint die we minder vaak zien, maar nu helemaal hot is, is de koeienprint! Je ziet hem steeds meer in fashion, maar hij mag dus ook op je nagels.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*