7 Stijlvolle gifvrije nagellak merken

De meeste van die schattige flesjes in je badkamer hebben een geheim: ze zijn tot de rand gevuld met chemicaliën. Sommige nagellakmerken hebben bijna 30 chemicaliën allemaal gecombineerd. Deze agressieve chemicaliën kunnen niet alleen slecht zijn voor het milieu, maar ook slecht voor u, omdat ze ervoor zorgen dat nagels broos worden en harde dampen hebben. Geen nagellak is volledig gemaakt van natuurlijke producten, maar het belangrijkste om naar te zoeken zijn merken die ‘3-vrij’ zijn, wat betekent dat ze geen tolueen, dibutylftalaat (DBP) of formaldehyde gebruiken, allemaal bekende kankerverwekkende stoffen. Sommige merken beschrijven zichzelf ook als “5-vrij” wanneer ze daarnaast geen formaldehydehars of kamfer gebruiken.

Veel van deze merken gebruiken nog steeds andere chemicaliën, dus zorg ervoor dat u de ingrediënten dubbel controleert voor andere die u zorgen baren. Of je nu al het beste van het beste hebt als het gaat om natuurlijke cosmetica of je begint je schappen groener te maken, we hebben een aantal van de beste merken verzameld die zich hebben toegewijd aan meer natuurlijke nagelverzorging, dus je volgende manicure kan hoofdpijn- en gifvrij zijn.

1. Kure Bazaar

Kure Bazaar is ontwikkeld door Kartika Luyet, een voormalig Braziliaans model die graag een schonere en groenere lifestyle wilde. Ze ontwierp een nagellak lijn die voor 90% uit natuurlijke bestaat en dus veel beter is dan andere nagellak. De Kure Bazaar nagellak is geproduceerd op basis van natuurlijke producten, zoals houtpulp, tarwe, katoen, aardappelen en maïs. De nagellak dekt net zo goed als een normale nagellak en blijft ook net zo lang zitten.

2. Zoya

Gemaakt door Zoya en Michael Reyzis van Art of Beauty, Zoya nagellak zorgde voor een revolutie in de nagelindustrie toen het begon met het maken van langdurige, gifvrije lak. Zoya elimineert tolueen, kamfer, formaldehyde, formaldehydehars en DBP uit haar poetsmiddelen en is snel uitgegroeid tot een van de meest populaire 5-vrije nagellakmerken die er zijn. Met nieuwe kleuren die elk seizoen worden uitgebracht, vind je zeker de perfecte nagellak voor elke gelegenheid.

3. Suncoat

Sinds 2001 maakt Suncoat nagellakken op waterbasis en zonder gifstoffen. In plaats van bekende gifstoffen te vervangen door andere chemicaliën, een gangbare praktijk onder nagellakmakers, gebruikt Suncoat water. Met minerale pigmenten en natuurlijke ingrediënten om op te starten, wie kan er klagen? Bekijk hun afpelbare nagellak (geen remover nodig!) En nail art voor een volledig natuurlijke manicure waar iedereen naar zal staren.

4. Piggy Paint

Oprichtster Melanie Hurley was met afschuw vervuld toen ze zag wat de nagellak die ze op de nagels van haar kinderen aanbracht, deed met een piepschuimplaat. Ze legde zich toe op het maken van een niet-brandbare, niet-giftige nagellak op waterbasis met een bijna onmerkbare geur. De levendige kleuren van deze hypoallergene en dierproefvrije lak maken Piggy Paint de perfecte optie voor vrolijke kinderen van elke leeftijd.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*