Wat mis jij het meest in Coronatijd?

Vanaf maart dit jaar hebben we al te maken met de restricties rond het Coronavirus. De grootste schok hebben we inmiddels wel gehad, maar toch is niets meer zoals het was. Het algemene straatbeeld is anders door de mondkapjes dragende mensen, de afstand tussen de mensen en de streng beveiligde winkels. Om over de horeca, uitgaanscentra, sauna’s & bioscopen maar te zwijgen. Eigenlijk worden alle leuke dingen ons eigenlijk steeds meer ontnomen. We zijn op onszelf aangewezen als het om ‘genieten’ gaat. Echter worden we wel allemaal veel creatiever. In plaats van pannenkoeken eten met de kids staan we nu zelf koekjes te bakken. In plaats van een avondje bowlen doen we nu maar spelletjes thuis. Wat mis jij nu het meest in Coronatijd! Hieronder lees je wat tips hoe je toch nog kunt genieten van je vrijetijd met je familie en vrienden.

Boek een hotel met sauna en stoombad op de familiekamer

Hoe leuk is het om samen met je vrienden of je geliefde een mooie hotelkamer te boeken. Online kun je verschillende luxe kamers boeken om even heerlijk te relaxen en genieten. Veel kamers zijn ook voorzien van luxe wellness faciliteiten. Zo kun je kiezen voor een stijlvolle hotelkamer met jaccuzzi & stoombad. Dat is op en top genieten. Zo omring je je in luxe in eigen land. Ook zijn er luxe familiekamers beschikbaar waar je met het hele gezin van kunt genieten.

Speurtocht door het bos voor de kids

Organiseer zelf een leuke & spannende speurtocht voor je kids. Als je zelf geen inspiratie hebt kun je ook het internet raadplegen voor leuke ideetjes voor een speurtocht. Als je het nog spannender wilt maken, organiseer de speurtocht dan als het donker is. Deze leuke & spannende dag zullen je kinderen niet snel vergeten.

Met zijn alle cocoonen met hapjes en een leuke familiefilm

Cocoonen is top in de tijden van Corona. Letterlijk betekent ‘cocoonen’: zich terugtrekken in huiselijke kring. Aangezien ons het vertier buiten huis behoorlijk is afgenomen moeten het we het thuis maar gezellig maken. Hoe maken we ons eigen huis nu tot een walhalla? That’s the question, maar eigenlijk helemaal niet moeilijk. Zorg voor veel kaarsjes, heerlijke hapjes, lekkere drankjes, dekens, kussens en een knuffelzachte badjas (van www.badjas.nl). Cocoonen maar!

Ondanks dat de mogelijkheden beperkt zijn geldt: waar een wil is is een weg. Laat je levensgeluk nooit afhangen van een virus!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*