Veilige mondkapjes koop je bij nobraa.com

Blijf veilig met hulp van nobraa.com. Er gaat niets boven de veiligheid van jezelf en je gezin. Daarom koop je natuurlijk graag de beste mondkapjes en verdere benodigdheden zoals zelftests, handschoenen van het beste materiaal en thermometers online. Doordat je je huis niet uit hoeft om je spullen te kopen blijf je veilig voor virussen. Je mondmasker bestellen doe je dus gewoon vanuit je luie stoel en je weet dat je voor kwaliteit gaat. De wegwerp mondkapjes zijn veilig in gebruik en je bent effectief beschermd tegen het virus. Na gebruik doe je ze bij het restafval samen met je andere beschermende artikelen. 

Mondmaskers bestellen scheelt gedoe buitenshuis

In deze tijd blijf je liever binnen. Als je niet naar buiten hoeft, doe het dan vooral niet! Je mondmasker bestellen is veel veiliger om online te bestellen. Je ziet ook direct wat de keuze is, hoeveel mondkapjes heb je nodig en je kunt direct een thuis test of een handige voorhoofd thermometer mee bestellen. Ook latex handschoenen zijn handig om te hebben, zo kun je veilig je mondkapje op en af zetten. Het gevaar voor eventuele besmetting wordt hiermee veel kleiner. Naast de welbekende 3-laags chirurgische mondkapjes zijn er ook zwarte wegwerp en wasbare mondkapjes te koop. 

Meer veiligheid nodig?

Een mondkapje alleen biedt onvoldoende veiligheid omdat de kans dat je het mondkapje aanraakt met virus deeltjes op je handen groot is. Gebruik daarom naast latex handschoenen ook desinfecterende gel en was je handen heel regelmatig met desinfecterende handzeep. Hierdoor bescherm je jezelf en ook jouw omgeving het allerbeste tegen vervelende ziekteverspreiders! Beoefen je een contact beroep zoals kapper of tandarts, dan ben je vaak op zoek naar toch nog wat meer zekerheid. Dit vind je in de vorm van een face shield. Dit plastic scherm draag je over je gehele gezicht waardoor er een complete barrière ontstaat voor vloeistofdeeltjes die door niezen of hoesten kunnen ontstaan. Onder de face shield kun je voor alle zekerheid ook nog je mondkapje dragen. Ga je je mondmasker bestellen, denk dan ook aan een face shield! 

Ga voor zekerheid

Wil je een mondmasker bestellen maar weet je nog niet welke? Bedenk dan wat voor jou belangrijk is. Kom je veel buiten voor je werk of omdat je kinderen hebt die naar school moeten? Heb je hierdoor regelmatig contact met andere mensen? Dan is het belangrijk om voor de veiligste mondkapjes te gaan. Deze mondkapjes hebben 6 lagen waardoor ze alle ziektekiemen tegenhouden. Twijfel je of je ziek bent geworden en wil je niet direct naar een test punt gaan, dan kun je ook een zelf test bestellen. Deze test kun je zelf uitvoeren en geeft direct een betrouwbare uitslag. Zo bepaal je lekker zelf of je in thuis quarantaine moet blijven of niet. Twijfel je? Schakel dan altijd een medische professional in.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*