Hoe zit jij gekleed bij het kerstdiner?

It’s (almost) the most wonderful time of the year: Nog maar twee maanden en dan zitten we alweer in dé feestmaand van het jaar. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: waarschijnlijk zal je minimaal een van deze feesten dit jaar gaan vieren met vrienden of familie. Maar elk jaar maar weer is de vraag tijdens de decembermaand: wat ga ik aandoen naar het kerstdiner? De feestdagen zijn dé dagen waarop jij je in je beste en mooiste outfit kan vertonen.

Wat kan en wat niet?

Natuurlijk is de uiteindelijke keuze aan jezelf wat je aandoet, maar er zijn toch wel een aantal dingen die sterk worden afgeraden om aan te doen naar een feestdag zoals deze. Zo is in een trainingspak bij je oma aan tafel schuiven niet een grote aanrader. Tuurlijk hoef je niet over de top te gaan, maar denk aan een leuke polo met een simpele spijkerbroek. Het is niet te overdreven, voor als een heel pak of bloezen niet je ding zijn, en je ziet er toch leuk en wat netter uit!

Populaire items

Een heel pak aan doen bij kerst is natuurlijk ook wel heel extreem en zeker niet meer van deze tijd, maar er zijn zeker items die de afgelopen jaren in populariteit zijn gestegen tijdens de feestdagen. Denk aan de coltruien of de bloezen. Deze kledingstukken geven automatisch een wat chiquere en nette look, en zorgen er ook voor dat jij er leuk en fashionable uit ziet tijdens jullie etentje!

Scoor nu al een look!

Frilivin is een Frans merk met nog niet heel veel bekendheid in de mode-industrie van tegenwoordig, maar sinds het uitbrengen van de coltruien, heeft het merk een flinke stijging in populariteit doorgemaakt. Zorg dus dat je op tijd bent om jouw kerst outfit te scoren, want voor je het weet is iemand er al vandoor met jouw droom look voor dit kerstseizoen! Een Frilivin coltrui is onder andere te vinden bij de winkel Crivaldi in Oosterhout. 


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*