Hierom dragen vrouwen minstens drie soorten tassen

Een tas is handig, want je kunt er alles in kwijt. Maar daarnaast is het ook een echte eyecatcher. Hij maakt je outfit compleet en je kun er je mobiel, zonnebril en andere prul in kwijt. Vrouwen hebben daarom vaak een zwak voor tassen. Welke tassen worden het meest gebruikt door vrouwen? Dit zijn business tassen dames, zoals Plevier tassen, maar ook boodschappentassen en handtassen. Maar waarom per se deze tassen? Dat leggen we je uit in dit artikel.

Business tassen dames

Op de werkvloer wil je er als vrouw natuurlijk charmant uitzien, maar daarnaast ook gezag uitstralen. Dat doe je niet door met je fel roze handtasje rond te banjeren op de werkvloer. Daarom zijn business tassen dames de perfecte uitkomst. Dit ziet er heel professioneel uit en je kunt er lekker veel in kwijt. Neem bijvoorbeeld Plevier tassen. Hiermee loop je sowieso met veel zelfvertrouwen op de werkvloer.

Boodschappentassen

Ook onmisbaar zijn de boodschappentassen. Dit is wel even wat anders dan business tassen dames of Plevier tassen, maar boodschappentassen zijn wel heel handig! Plastic tasjes zijn namelijk erg slecht voor het milieu en als je dagelijks boodschappen doet, is een boodschappentas veel handiger. En deze zijn tegenwoordig heel hip. Ze zijn er in allerlei soorten en hebben ook vaak leuke opdrukken.

Handtassen

Handtassen zijn wel wat vrouwelijker dan business tassen dames of Plevier tassen, maar soms wil een vrouw dat ook uitstralen. Handtassen zijn ideaal voor een middagje shoppen of een avondje uitgaan. Het is compact en je kunt er veel in kwijt. Daarnaast is een handtas ook een accessoire om je outfit mee af te maken en je kunt daarom niet genoeg handtassen hebben. Ze zijn er in allerlei soorten en maten dus ook jouw perfecte handtas zit er vast bij. En je hoeft het uiteraard niet bij eentje te houden. Ga lekker los met tassen scoren!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*