De nieuwste horlogetrends van 2020!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe horloge wil je eerst weten wat in deze tijd hip en stijlvol is voordat je een keuze maakt. Een horloge is natuurlijk een investering en als je je van tevoren goed inleest weet je zeker dat je de juiste horloge hebt gekocht. Voor 2020 hebben we daarom een aantal trends op een rij gezet.

Mode item

Toen horloges net uit waren werden ze puur en alleen gebruikt om op zee te kunnen navigeren. Daarnaast was het ook belangrijk te zien hoe laat het was. Later werd een horloge een luxe item wat men alleen droeg op sociale aangelegenheden zoals een bal. Tegenwoordig is een horloge een mode item en hebben de meeste mensen meerdere horloges die je kunt combineren met verschillende outfits.

Blue and oversized is the new black

Voor mannelijke horloges zijn één van de trends een oversized look. Dit hebben de ontwerpers gecreëerd met soepele stoffen zoals zijde. Ook zijn de klokken groter wat zorgt voor een oversized look. De kleur blauw is daarnaast een grote trend bij mannelijke horloges. Dit wordt met name gecombineerd met aarde kleuren wat een zakelijke uitstraling geeft. Heb je voorheen nog geen oversized horloge gehad? Ga dan langs bij een juwelier, zoals Juwelier Capelle om verschillende modellen te passen. Zo weet je zeker of dit past bij je looks en uitstraling.

Retro

Naast oversized, zijn de jaren tachtig overal terug te vinden. Zo ook bij horloges. De wereldberoemde stalen Casio-horloges waren een populair item die iedereen wilde hebben. Ook in 2020 zien we veel retro horloges. Naast de hippe uitstraling beschikken retro horloges over veel functionele eigenschappen zoals een stopwatch, alarm, spatwaterdichtheid en een automatische kalender. Er zijn tegenwoordig veel merkhorloges die een retro horloge in het assortiment hebben.

Ook dames horloges komen terug met een vintage look of zelfs met een volledige vintage stijl. Dit zijn modellen uit verschillende soorten jaren. Denk hierbij aan de jaren zestig tot aan de jaren negentig.

Minimalistisch

Bij dames horloges zijn minimalistische details de trend van 2020. Kleine details zoals een diamant in het midden of zachte kleuren zijn voldoende voor een trendy horloge voor 2020. Vaak is het materiaal van hoog kwaliteit en zijn het klassieke designs. Daarnaast zijn het hele kleine klokken wat een minimalistische uitstraling geeft en makkelijk gecombineerd kan worden met veel verschillende outfits en voor veel verschillen aangelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een uitreiking op school of een etentje met vriendinnen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*