Bruidssieraden tips

De goede jurk voor je bruiloft vinden is al ontzettend veel werk en dan moet je ook nog bijpassende bruidssieraden vinden. Vaak is dit nog meer werk dan de bruidsjurk, dus om je een beetje op weg te helpen zijn hier enkele tips voor wanneer je opzoek bent naar bruidssieraden.

Let op de locatie

Wanneer je bruidssieraden gaat kopen is het belangrijk om de locatie en/ of het thema van je bruiloft in je achterhoofd te houden. Ga je op het strand trouwen? Dan is het misschien verstandig om voor wat meer casual sierraden te gaan. Bij een winterbruiloft mag je juist iets meer over de top gaan met meer sieraden en bijvoorbeeld zelfs bont of handschoenen.

Maak mooie combinaties

Voor de ultieme look moet je er voor zorgen dat alles aan de outfit klopt. Dit betekend dat je bij een trouwjurk in de kleur donkerivoor gouden sieraden draagt en geen zilver. Maar dit betekend ook dat alle sieraden bij elkaar matchen. Als je zeker wilt weten dat de sieraden matchen kan je het beste een bruidssieraden set kopen. Bij de beautiful bride shop kan je hele mooie bruidssieraden sets kopen. Hierdoor hoef je niet meerdere sieraden bij elkaar te zoeken en te matchen maar ben je direct klaar met het kopen van sieraden. Veel van de bruidssieraden bij de beautiful bride shop zijn afgewerkt met swarovski kristallen. Er zijn ook merken zoals Abrazi en Poirier te koop.

Kijk naar de halslijn van de jurk

Er zijn jurken met een hoge sluiting en er zijn jurken met een lage V-hals. Daarom moet je rekening houden met de lengte van jouw halssieraden. Bij een hele dichte jurk zal een lange ketting niet mooi staan, terwijl dit bij een diep uitgesneden jurk misschien wel heel mooi is. Als je een ketting bij je halslijn niet genoeg vindt kan je ook nog kijken naar een mooie rug ketting, dit is vooral mooi bij een jurk met een open rug.

Next Article

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*