Brandweer oefenmateriaal

Brandweer oefenmateriaal

Wil je oefenen met situaties van brand? Dan moet je brandweer oefenmateriaal kopen. Brandweer materiaal kopen doe je gemakkelijk via de webshop. Je ziet hier prijzen exclusief btw. Hieronder staan ook direct de prijzen exclusief btw. De kans is groot dat als je wil oefenen met situaties van branden, je dit vanuit een bedrijf doet. Vandaar dat de prijzen exclusief btw worden weergegeven. Het brandweer oefen materiaal van LION Protects kan overal gebruikt worden, omdat er geen sprake is van echt vuur.

Voordeel van simulaties

Dat klinkt onlogisch. Maar de oefenmaterialen simuleren een echte situatie van brand. Het voordeel van een simulatie is dat je niet afhankelijk bent van bijvoorbeeld weersomstandigheden of beperkt bent in ruimte. De simulaties zijn zeer goed, zodat je wel zorgt dat de juiste training van pas komt in daadwerkelijke brandsituaties. Er worden verschillende systemen verkocht voor het brandweer oefen materiaal. De basissystemen zijn ATTACK, Bullseye en A.C.E. Station. Ieder systeem heeft meerdere brandweermaterialen in het assortiment.

Filteren op wat jij nodig hebt

Je kunt het assortiment filteren op waar jij precies naar op zoek bent. Misschien werk je bijvoorbeeld al met één van bovengenoemde systemen. Dan is het wel zo handig dat je brandweermateriaal koopt dat bij dat systeem hoort. Daarnaast kun je dus filteren op bepaalde toepassingen. Bijvoorbeeld het blussysteem of de opties voor instellingen van scenario’s. Ook kun je filteren op het soort brandsimulatie en het voedingstype van het systeem.

Voor alle soort branden

Met alle brandweer oefenmaterialen kun je verschillende soorten branden simuleren. Zo kun je werken met brandbare vloeistoffen, gassen of vaste stoffen, maar ook met een elektriciteitsbrand. Zo is er voor elke situatie die ook in het echte leven voor kan komen iets te vinden in de simulaties waarmee je kunt trainen voor brandbestrijding. Of dit nu voor persoonlijk gebruik is of voor het trainen van de leden van je brandweerteam.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*
*